MIGRANTI U SUBOTICI OTELI DEVOJČICI TELEFON: Policija u saradnji sa taksistima uhvatila lopove!
Foto: Think

Privedeni pravdi

MIGRANTI U SUBOTICI OTELI DEVOJČICI TELEFON: Policija u saradnji sa taksistima uhvatila lopove!

Crna Hronika -

Devojčica Aneta Mesaroš iz Subotice pretrpela je strah, kada su je dvojica migranta iznenada presrela i otela joj telefon. Stariji migrant je Alžirac B.M. (25) kojem je već posle privođenja odrešen pritvor.

Incident se dogodio 2. januara, kada je devojčica čekala prijatelja ispred subotičkog Dispanzera. Aneta na sreću nije povređena, a kasnije se saznalo da je jedan osumnjičeni u džepu imao nož.

Kako saznajemo, devojčica je držala telefon u ruci i razgovarala, kada su jopj migranti oteli telefon, a Aneta je odmah glasno počela da priziva u pomoć, dok su migranti pobegli prema Železničkoj stanici. Taksisti koji su locirani samo desetak metara dalje, čuli su njeno prizivanje u pomoć, potrčali su za migrantima i uhvatili ih, a devojčica se obratila lokalnoj televiziji i ispričala im šta se dogodilo.

Radi se o dvojvici migranata, a stariji je iz Alžira i ima 25 godina. U poteru za dvojicom migranata krenula su dvojica taksista. Mlađeg su zaustavili, a drugi je odmah potegao nož, pa su odustali od zaustavljanja.

On je pobegao, ali kasnije ga je pronašla i privela policija.Policijska patrola je obojicu migranata privela, a Aneti je vraćen mobilni telefon. Privedenom starijem migrantu (25) alžirskog porekla Osnovno javno tužilaštvo danas, kako saznajemo, predložiti pritvor.

N.H.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track