BAGZIJEV SIN ŠENLUČIO SA IGRAČKOM: Nemanja Milenković se igrao sa lažnim HEKLEROM!
Foto: Damir Dervišagić

Mnogo buke ni oko čega

BAGZIJEV SIN ŠENLUČIO SA IGRAČKOM: Nemanja Milenković se igrao sa lažnim HEKLEROM!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nemanja Milenković (21), sin Dejana Milenkovića Bagzija, ključnog svedoka saradnika u procesu protiv Zemunskog klana, sutra će verovatno biti pušten na slobodu jer je policija u dosadašnjoj istrazi ustanovila da je na Badnje veče sa grupom mladića pucao iz heklera - ali igračke!

Kako Kurir saznaje, policija je danas pretresla njegov stan po nalogu suda i tom prilikom je pronašla samo jedan metak, ali ne i oružje.

Naime, Milenkovićevi prijatelji su u policiju doneli vernu kopiju heklera kojom je Nemanja šenlučio, a analizom je utvrđeno da je upravo ona upotrebljena na snimku koji je osvanuo na internetu, a na kom se vidi kako Bagzijev sin "vitla" igračkom i "puca". Takođe, ustanovljeno je da ta kopija heklera proizvodi zvuke koji se čuju na video zapisu.

- Nemanja bi sutra trebao da bude sproveden kod zamenika tužioca na saslušanje, a na teret će mu verovatno biti stavljeno samo nelegalno posedovanje municije. S obzirom na količinu pronađene municije, on bi već sutra popodne trebao da bude puštena na slobodu - kaže izvor iz istrage za Kurir.

Sporni snimak izazvao je veliku pažjnu, jer se prvobitno mislilo da je reč o pravom oružju iz kog je na Badnji dan Milenković nasumično pucao u trenutku dok je okružen grupom mladića, a navodno i jednim detetom. On je zbog toga priveden i zadržan u policiji.

I. Milićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track