DIVLJAK POVRATNIK: ROKVIĆ TUKAO I NADU TOPČAGIĆ: Umalo prebio i Gavrilovića!

SILEDŽIJA

DIVLJAK POVRATNIK: ROKVIĆ TUKAO I NADU TOPČAGIĆ: Umalo prebio i Gavrilovića!

Crna Hronika -

Marinko Rokvić prekjuče je u jednom tržnom centru izudarao Ivana Agbabu i njegovu suprugu, posle čega je otkriveno da je odranije sklon nasilničkim ispadima! Rokvić je, kako saznajemo, tukao i Nadu Topčagić, a umalo je prebio i pevača Ivana Gavrilovića...

BEOGRAD - Pevač Marinko Rokvić, koji se prekjuče našao u centru skandala nakon što je na parkingu jednog tržnog centra izudarao Ivana Agbabu i njegovu suprugu zbog parking mesta, izgleda da ima baš kratak fitilj pošto mu ovo nije prvi put da se fizički razračunava. Rokvić se, kako saznajemo, i ranije sukobljavao s kolegama, pa je tako tukao i Nadu Topčagić, dok je Ivana Gavrilovića zamalo prebio.Nada Topčagić je ranije ispričala medijima kako je pre 35 godina bila žrtva svog kolege.Batine na turneji- Sve se odigralo u mestu Novo Selo kod Zagreba, gde smo bili na turneji. Spremali smo se da krenemo u sledeći grad, a ja sam deci koja su se okupila oko našeg kombija davala autograme sa svojom slikom. Onda me je Marinko histerično povukao za kosu i počeo da viče: „Šta nas tu zadržavaš i glumiš ludilo s tim slikama?“ - prepričala je incident pevačica.Ona je objasnila da mu se žestoko suprotstavila, ali i da ju je Marinko „dobro izudarao“.Bora Drljača, koji je bio svedok ovog sukoba, kazao je da je Rokvić eksplodirao kada ga je pevačica nazvala buljavom žabom.- Planirala sam i da ga tužim, ali je bilo kasno kad sam se vratila u Srbiju da mi lekar pregleda povrede - opisala je Nada kako je izvukla deblji kraj.Nakon ove Topčagićkine priče Marinko je medijima rekao da ne zna šta je tada tačno bilo, ali je u jednoj izjavi ipak potvrdio tuču.- Potukli smo se. Ona me je izudarala. Povredila mi je kuk, rame mi je uganula. Još uvek idem na terapije zbog toga - rekao je Rokvić ranije.Nada Topčagić juče nije želela da komentariše najnoviji Rokvićev ispad, ali nam je rekla da ona više ne priča s njim.- Nismo u dobrim odnosima, čak mi se nije javio na poslednjem snimanju. Videla sam šta se desilo na parkingu sa ovim mladićem i devojkom, ali bolje da ćutim. Neću ništa da komentarišem. Nemojte da me vučete za jezik - rekla je Nada za Kurir.Sukob zbog izjaveI pevač Ivan Gavrilović ispričao je kako ga je Marinko umalo prebio zato što je komentarisao njegovog sina Nikolu.- Pre sedam-osam godina zvali su me iz medija da prokomentarišem gest Nikole Rokvića, koji je nosio neki nacistički krst. Rekao sam da to nije u redu i da, ako je to istina, neko bi trebalo da ga opomene. Dva dana posle toga Marinko je izjavio da ga ne zanima moje mišljenje jer sam ja narkoman - kaže za Kurir Gavrilović.On je objasnio da je nekoliko dana nakon ove Marinkove izjave sreo kolegu u tržnom centru i da je tuča sprečena zahvaljujući njegovom prijatelju.- Sreo sam Marinka i upitao sam ga zbog čega me je vređao kad sam ja lepo dao savet njegovom sinu. On se razbesneo i krenuo ka meni da me bije. Gurkali smo se i koškali, pa je moj drug uleteo i razdvojio nas. Srećom nije došlo do tuče, inače da jeste, moj drug je sportista i verovatno bi Marinko izvukao deblji kraj - prisetio se Gavrilović i dodao:- Ovo što sam čuo da je udario devojku van svake je pameti i nedopustivo. Ne mogu nasilje da podržavam i neću - rekao je Gavrilović.

MukROKVIĆ NEDOSTUPANEkipa Kurira pokušala je juče da stupi u kontakt s Marinkom Rokvićem i proveri da li je dao izjavu u policiji. Međutim, on se nije javljao na broj telefona poznat redakciji Kurira.

Krivična prijavaPOCEPAO MLADIĆU ARKADUIvana Agbabu i njegovu devojku Rokvić je napao u subotu zbog parking mesta. - Devojka je stajala na praznom parking mestu kako bi ga sačuvala dok ja uparkiram kola. Rokvić je svojim kolima hteo nasilno da se uparkira na to mesto i haubom ju je izgurao. Ona je počela da viče i udarila je rukom u haubu. On je izleteo iz auta i udario je. Potom se okomio na mene i zasekao mi arkadu. Posle toga je seo u auto i otišao, a mi smo pozvali policiju - objasnio je Agbaba.Rokvić juče do kasnih popodnevnih sati nije došao u policiju da da izjavu, dok je napadnuti par najavio da će podneti krivičnu prijavu.

DANAS POČINJE VELIKA NAGRADNA AKCIJA: Kurir i Travelland vam poklanjaju putovanja za dvoje!

Svaki dan nova šansa da osvojite vikend u jednoj evropskoj prestonici ili letovanje u Grčkoj. Kurir i Travelland organizuju veliku nagradnu akciju „Moja ljubav“ u kojoj svaki dan poklanjaju putovanje za dvoje.Pozivamo vas da čitate Kurir, pratite jednostavne instrukcije kako da učestvujete u nagradnoj akciji i svaki dan imate novu šansu da baš vi osvojite vredan poklon:letovanje u Grčkoj u predsezoni ili vikend u jednoj od evropskih prestonica za dve osobe!

U štampanom izdanju Kurira čekaju vas sve informacije kako da učestvujte u nagradnoj akciji. Ne propustite šansu da osvojite nezaboravno putovanje!Srećno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track