Najnovije vesti

SAHRANJEN IZ DRUGOG POKUŠAJA: Konačno pokopan zagubljeni pokojnik iz Ostružnice!
Foto: Stefan Jokić

Oproštaj od Nenada Lazarevića (59)

SAHRANJEN IZ DRUGOG POKUŠAJA: Konačno pokopan zagubljeni pokojnik iz Ostružnice!

Crna Hronika

Sahrani prisustvovali rođaci i prijatelji, a pokojnikova sestra je kazala da su napokon sigurni da je Nenad u kovčegu

BEOGRAD - Nenad Lazarević (59), čije je telo pogrebnik Slobodan Š. ostavio u kapeli, a na groblje dovezao prazan sanduk, sahranjen je juče iz drugog pokušaja na Ostružničkom groblju kod Beograda.Na večni počinak ispratili su ga rođaci, komšije i prijatelji, doduše u mnogo manjem broju nego što ih je bilo u subotu, kada se dogodio bizaran slučaj o kom je Kurir pisao.

Napokon položen u raku... Rodbina i prijatelji na Ostružničkom groblju
Napokon položen u raku... Rodbina i prijatelji na Ostružničkom groblju

Pogrebnik na psihijatriji

Lazarevićeva sestra Beba juče je za Kurir rekla da i dalje ne može da veruje šta im se dogodilo i da su ovog puta sigurni da je telo njenog brata u kovčegu.- Sada je sve kako treba. Samo da se ovaj cirkus završi. Pomagala sam bratu koliko sam mogla, Slobodan se sam ponudio da pomogne, nisam mogla ni da naslutim šta će se sve izdešavati. Sa Slobodanom se nisam čula ni videla, ali mi je njegova ćerka rekla da ga je smestila na psihijatrijsko odeljenje valjevske bolnice. Bilo joj je žao što nam se sve ovo izdešavalo - rekla je pokojnikova sestra.

PIJANI POGREBNIK IZGUBIO LEŠ U BEOGRADU: Na sahranu doneo prazan sanduk!Komšije kažu da je Lazarević bio dobar čovek i da nije zaslužio sve ovo.- Bio je boem. Nije se ženio, ali je uvek imao žene oko sebe. Bio je pravi šmeker. Sećam se, uvek je bio doteran i namirisan. Žao mi je što se Slobodan ovako poigrao ili neozbiljno shvatio situaciju. On je pokušao da od svih nas napravi budale - kaže komšija, koji će, kako kaže, Lazarevića pamtiti po dobru.Pobegao s grobljaPodsetimo, Lazarevićeva sahrana bila je planirana pre tri dana, ali je pogrebnik Slobodan Š., koji je inače bio pokojnikov prijatelj, nakon sat vremena kašnjenja, na groblje pijan dovezao prazan sanduk. Slobodan je trebalo da se pobrine za sahranu i preuzimanje tela iz kapele, ali je dao nebulozno objašnjenje i pobegao sa groblja.Jelena Rafailović

BONUS VIDEO:

KURIR TV Sva ubistva u Srbiji u januaru 2017.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...