Najnovije vesti

(VIDEO) POLICIJA HAPSILA NA ZVEZDARI I U KALUĐERICI: 5 uhapšenih! Pronađen kokain, kratež, municija!
Foto: MUP

Beogradska policija u filmskoj akciji

(VIDEO) POLICIJA HAPSILA NA ZVEZDARI I U KALUĐERICI: 5 uhapšenih! Pronađen kokain, kratež, municija!

Crna Hronika

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je pet osoba i zaplenila marihuanu i kokain u dve odvojene akcije, na Zvezdari i u Kaluđerici, saopštio je MUP Srbije.

Foto: MUP
Foto: MUP

Policija je u kući na Zvezdari u kojoj živi osumnjičeni D.M. (28) pronašla 87,72 grama marihuane, 6,51 gram kokaina, dve elektronske vagice za razmeravanje opojnih droga, kratež, pištolj sa izbrušenim fabričkim brojem, 46 komada pištoljske municije različitog kalibra, 100.000 dinara i 1.625 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

Foto: MUP
Foto: MUP

U drugoj akciji, koja je realizovana na području Kaluđerice, uhapšene su četiri osobe - S.P. (28) i D.B. (38) iz Beograda, kao i dvojica 47-godišnjih Kraljevčana T.M. i N.M.

Tom prilikom, policija je kod S.P. pronašla sedam paketića sa ukupno 5,79 grama kokaina, a kod N.M. paketić sa 0,86 grama ove opojne droge.D.B i N.M. osumnjičeni su za neovlašćeno držanje opojnih droga koju su, kako se sumnja, kupovali od S.P. i T.M.Svi osumnjičeni su, uz odgovarajuće krivične prijave, sprovedeni Višem javnom tužilaštvu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...