BRAT FUDBALERA KOJI JE OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO I NESTAO Bio je kod lekara a nije hteo ništa da kaže
Foto: Privatna Arhiva

Nestao

BRAT FUDBALERA KOJI JE OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO I NESTAO Bio je kod lekara a nije hteo ništa da kaže

Crna Hronika -

Bojan Lomić (33) iz Ljiga poslednji put viđen u utorak kada je krenuo na trening, u oproštajnom pismu koje je nađeno u njegovom autu naveo da više nije mogao da izdrži

LJIG - Bojan Lomić (33), bivši fudbaler Spartaka, iz sela Poljanice u okolini Ljiga nestao je u utorak kada je krenuo na trening u fudbalskom klubu Novi Medoševac.Porodica je pronašla njegov automobil, u kome se nalazila flaša konjaka i oproštajno pismo, u blizini jezera Garaši.

Potraga... Bojan Lomić
Potraga... Bojan Lomić

Telefon nedostupan

Bojan je poslednji put viđen u utorak nešto pre 13 časova.- U oproštajnoj poruci je napisao: „Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača“. Obišli smo jezero, ali nismo ništa uspeli da nađemo, nastavili smo potragu i juče, međutim, nema tragova da je neko hodao po zaleđenom jezeru - ispričao je za Kurir Bojanov brat Dejan.On dodaje da niko ne zna o kakvoj bolesti je reč, ističući da je Bojan trenirao u proteklom periodu i da nije ostavljao utisak kao da ima bilo kakvih zdravstvenih problema.

- Pre šest meseci mi je rekao da će ići na VMA na neke pretrage, ali nije hteo da kaže o čemu je reč. Zamolio me je da ne pričam nikome o tome i naveo da ga terapije koštaju 50 evra - priča uznemireni Lomić.

Kako kaže, on je stupio u kontakt sa Bojanovim prijateljima iz klubova kako bi saznao da li se možda njima požalio.- Neki prijatelji su mi rekli da je pozajmio novac od njih. Oni su primetili da se s njim nešto čudno dešava, pokušavali su da ga ispitaju, ali nije želeo ništa da im kaže. Bojan je uvek bio veoma povučen i nije želeo da priča o problemima - kaže Dejan Lomić.Porodica dodaje da je slučaj prijavljen policiji, koja obavlja pretragu i apeluje na sve koji mogu da pomognu da se pronađe nestali mladić da obaveste aranđelovačku policiju.

- Telefon mu je nedostupan od utorka i svi smo veoma zabrinuti. Bojan je živeo sa ocem i majkom u Poljanicama - dodao je brat nestalog mladića.Traže vatrogasci i lovciKako nezvanično saznajemo, u pomoć policiji su pritekli vatrogasci i lokalni lovci, koji pomažu u pretrazi terena.- Kola su pronađena blizu jezera, pa policija ne isključuje mogućnost da se nesrećni momak udavio, ali još uvek telo nije otkriveno. Čudno je to što su u jezeru primećene veoma male rupe, kroz koje mladić nije mogao da propadne, a nema ni tragova koji ukazuju da je neko hodao po površini zaleđenog jezera - navodi dobro obavešten izvor.Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track