Najnovije vesti

ZRENJANIN: Nasrnuo na bivšu ženu, pokušao da napadne sina, pa pretio tastu
Foto: S.Đ. Pijevac

Porodično nasilje

ZRENJANIN: Nasrnuo na bivšu ženu, pokušao da napadne sina, pa pretio tastu

Crna Hronika

ZRENJANIN - Đ. Š. (44) iz okoline Zrenjanina, policija je uhapsila i, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, odredili zadržavanje.

On se tereti da je počinio krivično delo nasilja u porodici. Nasilni muškarac je nasrnuo na bivšu suprugu, pokušao da napadne sina, a pretio je i bivšem tastu. Đ. Š. je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

 

Njemu je nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 

(S.U.)

 

 

 

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom.

Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić.

CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...

Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!

KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!

Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!

Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe.

"Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.

Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike.

BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ)

Sigurne kuće: Beograd (3)

Kragujevac

Niš

Vranje

Smederevo

Pančevo

Zrenjanin

Novi Sad Sombor

Sremska Mitrovica

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...