TERZIN SIN IMAO UDES: Kostadinov golf prešao u suprotnu traku
Foto: Dragan Kadić

Vozač i putnik taksi vozila prebačeni u Urgentni centar

TERZIN SIN IMAO UDES: Kostadinov golf prešao u suprotnu traku

Crna Hronika -

Sin generalnog direktora Crvene zvezde učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Ulici kralja Milana kada se njegov „golf“ sudario sa automobilom „folksvagen šaran“

BEOGRAD - Kostadin Terzić (25), sin Zvezdana Terzića, generalnog direktora FK Crvena zvezda, doživeo je preksinoć saobraćajnu nesreću u centru Beograda, a on, na sreću, nije povređen.Kako saznajemo, saobraćajka se desila oko 19 sati u Ulici kralja Milana, kada se automobil „golf“ u kome je bio Kostadin sudario sa taksistom Z. V. (31), koji je tom prilikom lakše povređen. U udesu je lakše povređen i putnik iz taksija Bobeto N. (45).

- Sudar se desio kod „Beograđanke“, kada je „golf“, za čijim volanom je bio Kostadin, iz još uvek neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku. Terzić je išao u pravcu Terazija. Tada je iz suprotnog smera, ka Slaviji, naišao automobil „folksvagen šaran,“ za čijim volanom je bio Z. V.

Bilo je nemoguće izbeći udarac, jer je „golf“ iznenada izgubio kontrolu i prešao na drugu stranu kolovoza - kaže za Kurir dobro obavešten izvor.Nakon sudara, vozač i putnik iz taksija žalili su se na povrede, pa je na mesto nesreće stigla i Hitna pomoć.- Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene muškarce u Urgentni centar. Njima su nakon detaljnog pregleda konstatovane lakše povrede i obojica su puštena na kućno lečenje - kaže naš izvor.

Prema rečima očevidaca saobraćajne nezgode, Terzićev „golf“ je nakon udarca bio prilično oštećen.- Začula se škripa kočnica, a zatim i udarac i lomljava. Tada sam video da je prednji levi deo crnog „golfa“ udario u taksi vozilo. Od siline udarca otpao mu je levi točak i taj deo kola je potpuno ulubljen. Vozači i ljudi koji su tuda prolazili odmah su zastali da pomognu ali, na sreću, videlo se da niko nije ozbiljno povređen - ispričao je očevidac za Kurir.On dodaje da ne zna šta je mogao biti uzrok saobraćajke.- Nisam primetio da su automobili išli brzo ili bilo šta drugo neuobičajeno. Preksinoć je padala neka kišica, kolovozi su bili vlažni. Moguće je da je to doprinelo da „golf“ izađe iz svoje trake u suprotnu. Možda se jednostavno desio trenutak nepažnje i došlo je do sudara. Najvažnije je da niko nije stradao - objašnjava naš sagovornik.Kako Kurir nezvanično saznaje, protiv Terzića je podneta prijava u redovnom postupku.

Nije se javljaoZVEZDAN BEZ KOMENTARAEkipa Kurira pokušala je juče u više navrata da stupi u kontakt sa Zvezdanom Terzićem na brojeve poznate redakciji i dobije komentar o nesreći. Generalni direktor Zvezde se, međutim, uprkos brojnim pozivima iz redakcije, nije odazivao tokom čitavog dana.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOSTADIN NEMA MILOSTI: Biće vam žao Maše Terzić kada vidite kako je brat budi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track