(KURIR TV) DETALJI DRAME U VELIKOM SELU Uplašeni meštani: Mogao je sekirom sve da nas poubija!
Foto: Facebook, Čitalac Kurira, Nebojša Mandić

Seljani u strahu

(KURIR TV) DETALJI DRAME U VELIKOM SELU Uplašeni meštani: Mogao je sekirom sve da nas poubija!

Crna Hronika -

Delovao je kao da je načisto poludeo, pričaju komšije N. G., koji je u nedelju tukao roditelje, demolirao kuću, a potom sekirom razbijao automobile

BEOGRAD - Kako sad da pustim dete da izađe na ulicu kad se ovako nešto desi usred bela dana?! Šta bi bilo da je kojim slučajem i naišlo neko dete, ne smem ni da pomislim. Mogao je tom sekirom sve da nas pobije - rekla je za Kurir meštanka Velikog sela u beogradskoj opštini Palilula, gde se dogodio nesvakidašnji incident.

Karambol... Mladić demolirao i svoju kuću
Karambol... Mladić demolirao i svoju kuću

Naime, N. G. je u nedelju oko 16 sati pretukao roditelje, razbio stakla u svojoj kući, a potom izašao na ulicu i sekirom razbijao automobile.

Čudno se ponašao
Oštetio automobile... N. G. sekirom razbio stakla
Oštetio automobile... N. G. sekirom razbio stakla

Na njenu priču nadovezuje se meštanin Predrag Mojsilović, koji, kako nam je objasnio, nije video pomahnitalog N. G. sa sekirom na ulici, ali da je od komšija čuo šta se desilo.- Prvo je majku napao ašovom. Nesrećna žena je krenula da nedaleko od kuće izvadi ren. On je bio na proslavi sela kojom smo obeležili Bele poklade i malo više je popio. Izgledalo je kao da će je ubiti, pa se jedan od komšija umešao i odbranio je - kaže Mojsilović.

Lomio sve pred sobomOn dodaje da su majka i sin otišli potom kući, ali da N. G. ni tada nije prestao da luduje.- Ponovo je tukao majku, ali i oca, a potom je iz dvorišta uzeo metalni poklopac i bacio ga na verandu. Sva stakla su polomljena. Kad je završio s tim, uzeo je sekiru i izleteo na ulicu. Delovao je kao da je poludeo načisto, ko zna, možda bi i ubio nekog da mu se našao na putu u tom trenutku - kaže sagovornik Kurira.

Porodica bez komentaraUKUĆANI NEĆE DA GOVOREEkipa Kurira pokušala je da razgovara sa članovima porodice N. G.- Ne želim ništa da kažem. N. G. nisam videla nekoliko dana i ne znam gde je sad - rekla je žena koja nije želela da izađe iz kuće i razgovara s nama.U jednom trenutku u dvorištu je bila, kako pretpostavljamo, i njegova majka, ali ni ona nije želela da odgovori na naše pozive.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
VATRENA STIHIJA NA RECI: Požar progutao poznati beogradski splav!

Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track