Najnovije vesti

PISAO IZ ZATVORA: Žika Dorćolac zatražio oproštaj od naše slavne glumice, a evo šta mu je ona rekla
Foto: Youtube Printscreen

Pokušao da joj s vrata strgne zlatni lančić

PISAO IZ ZATVORA: Žika Dorćolac zatražio oproštaj od naše slavne glumice, a evo šta mu je ona rekla

Crna Hronika

BEOGRAD - Emran Demirović, javnosti poznatiji kao Žika Dorćolac, uputio je javno izvinjenje glumici Jelisaveti - Seki Sablić zbog toga što je pokušao da je opljačka u septembru 2011. godine.

Zanimljivo je da Demirović napominje da trenutno izdržava zatvorsku kaznu za koju kaže "da ju je zaslužio", ali da je jedino što želi oprost od čuvene glumice.

Osuđeni lopov, koji trenutno izdržava kaznu u KPZ Sremska Mitrovica zbog više teških pljački, u njemu je, između ostalog, izrazio želju da javno uputi izvinjenje proslavljenoj glumici zbog toga što je 2011. godine pokušao da joj sa vrata strgne zlatni zlanac.

Pokušaj pljačke dogodio se 29. septembra 2011. godine u Čučuk Staninoj ulici na Zvezdari, u blizini stana u kom je živela glumica.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

- Želim da kažem da mi je najiskrenije žao što sam hteo da joj skinem lanac, sebi to nikad neću oprostiti i ako mi naša glumica možda oprosti. Nisam bio toliko pametan kao što sam sada, tada sam bio klinac koji je hteo da ukrade, proda i ode na zabavu - kaže Demirović.

Danas je, tvrdi Žika, shvatio koliko je bio loš prema ovom svetu, a kada bi mogao da vrati vreme, sve bi svoje greške ispravio, ali pre svega jednu.

- Svako veče pred spavanje kajem se zbog toga što sam uradio Seki, koja je tog dana bukvalno bila pod velikim stresom zbog mene. Svako veče se molim dragom Bogu da mi oprosti za sve što sam uradio... - kaže Demirović u svom pismu.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Glumica je bila iznenađena Emranovim pismom.

- U, čoveče, kad je to bilo? Pa šta reći, to je lopov koji me je srušio i gotovo preklao kada je probao da me opljačka. Bila sam pod velikim stresom zbog toga što se dogodilo. Još sam dobro i prošla, jer na kraju nije uspeo da mi uzme taj glupi lančić... Odmah sam odustala od tužbe, shvatila sam da je to neki jadnik - ko zna kakvu životnu priču ima. Nemam razumevanja za to što je uradio, ali želim mu sve najbolje i da to više ne radi. Život može da se lepo prođe i bez sedenja u tom glupom zatvoru - rekla je glumica.

Seka Sablić je, nažalost, i posle susreta sa Emranom bila na meti lopova.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

Njoj je u novogodišnjoj noći 2014. godine opljačkana vikendica u Crnoj Gori, u mestu Rose kraj Herceg Novog. Prema njenim rečima, tada su iz kuće odneseni plazma televizor, frižider i veš-mašina. Osim njene, pljačkana je i kuća njenog brata.

Emran Demirović je na ulicama prestonice i u javnosti poznat kao Žika Dorćolac. Proslavio ga je prilog koji je 2001. godine emitovan u emisiji "Ciklotron" u kom je dokumentovan Žikin život kao deteta na ulici. Prilog je zavredeo veliku pažnju zbog realističnog pristupa temi dece ulice, a mali Žika simpatije Beograđana.

(Blic/Mihailo Jovićević)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...