OVO JE MLADIĆ KOJI JE SEBI PREREZAO VRAT: Pogledajte njegove poslednje slike sa Fejsbuka
Foto: Printscreen Facebook

Tuga za majkom ga odvela u smrt

OVO JE MLADIĆ KOJI JE SEBI PREREZAO VRAT: Pogledajte njegove poslednje slike sa Fejsbuka

Crna Hronika -

NIŠ - Student Nikola C. (26) iz Niša je sinoć sebi nožem prerezao vrat, vozio se dva kilometra i dotukao se staklom od retrovizora. Prema rečima njegovog oca Radomira, Nikola je bio suvo zlato i ništa nije ukazivalo na to da će do takve tragedije doći.

- Patio je posle smrti majke, mislio sam da će to da prevaziđe, borio se s tim - priča otac nesrećnog mladića.

Mladić je patio posle smrti majke, koja je preminula pre 10 godina. Prema očevim rečima, bio je u strahu da će ostati i bez drugog roditelja pa ga je noću stalno obilazio da vidi da li spava, merio mu pritisak…

Mladić se sinoć otrgao ocu iz ruku dok je ovaj pokušavao da mu otme nož i otrčao do automobila. Za njim je ostajao krvavi trag. Otac ga je samo ispratio pogledom i brzo pozvao policiju i Hitnu pomoć.

– Patrola je odmah krenula za vozilom u kojem je bio mladić kako bi mu blagovremeno bila pružena pomoć. Zaustavljen je u Obrenovićevoj ulici gde ga je preuzela Hitna pomoć i on je u veoma lošem stanju prebačen do Urgentnog centra. Preminuo je u 19.40 sati – saopštila je policija.

Fotografije na njegovom Fejsbuk profilu pokazuju mladića koji je navijao za Partizan, išao na stadion, navijao, imao mnogo fotografija sa društvom, drugaricama i iz izlazaka. Delovalo je da uživa u životu. Bio je i human, učestvovao je u skupljanju novca za jednog psa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track