POTRESNI POSLEDNJI STATUS IVANINE MAJKE NADE: Laku noć, dušo moja...
Foto: Marina Lopičić

Oproštaj od ćerke

POTRESNI POSLEDNJI STATUS IVANINE MAJKE NADE: Laku noć, dušo moja...

Crna Hronika -

Nada je od dana smrti svoje jedinice Ive svakodnevno na svom Fejsbuk profilu obavezno stavljala statuse za dobro jutro i laku noć, namenjene svojoj ćerki.

Poslednji status koji je stavila glasi:

- Nikoga ne mrzim, čak ni onog ko mi je naneo bol, jer postoji i neko iznad nas, ko sve gleda, pa nek ON sudi - stoji u poslednjem statusu koji je Nada Bodrožić stavila na Fejsbuk 1. marta.

- Laku noć, dušo moja. Ja sam te rodila, borila se sa svim tvojim usponima i padovima u životu. Postojala si. Neki žele da te obrišu običnom gumicom. Tužna je i nesretna tvoja Džeki.

Podsetimo, bivša poslanica vojvođanskog parlamenta Nada Bodrožić (54) poginula je kod Čeneja, na putu Novi Sad - Sirig.

Posle smrti ćerke Ivane neutešna
Posle smrti ćerke Ivane neutešna

Teška nesreća dogodila se u nedelju veče, a auto u kom je bilo telo nastradale Nade pronađeno je u ponedeljak ujutru, oko 6.30 časova.

Do tragedije je došlo kada je Nada, koja je bila za volanom "pežoa 306" novosadske registracije, sletela s kolovoza u odvodni kanal pored puta.

Naime, Nada je, kao i svake nedelje, obišla ćerkin grob u Sirigu posle čega je bila kod prijatelja na ručku, a potom uveče pošla kući za Novi Sad. Bivša poslanica poginula je na mestu, a hitna pomoć samo je konstatovala smrt.

Bodrožićeva je bila poslanica Demokratske stranke u prošlom sazivu vojvođanskog parlamenta, ali i majka tragično stradale Ivane Bakić Bodrožić, koja je 2014. pronađena mrtva u "Hajatu" 2014. godine. Njen suprug Ilija je preminuo pre 5 godina.

POGINULA NADA BODROŽIĆ: Obišla grob ćerke Ive pa sletela s puta u kanal kod Čeneja!

(FOTO) OVO JE AUTOMOBIL U KOM JE POGINULA NADA BODROŽIĆ: Potresni prizori sa lica mesta!

POGLEDAJTE BONNUS VIDEO: VESTI KURIR TV 07.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track