SAHRANJENA NADA BODROŽIĆ: Otišla je kod svoje Ive

Rodbina ispratila

SAHRANJENA NADA BODROŽIĆ: Otišla je kod svoje Ive

Crna Hronika -

U kapeli Gradskog groblja okupili su se juče i Nadini stranački partneri, a nakon kremacije njena rna biće položena u porodični grob u Sirigu

NOVI SAD - Nada Bodrožić (54), bivša poslanica pokrajinskog parlamenta i majka Ivane Bodrožić (31), koja je u decembru 2014. pronađena mrtva u sobi hotela „Hajat“, ispraćena je juče na novosadskom Gradskom groblju, gde će, po sopstvenoj želji, biti kremirana.Od Nade su se juče oprostili najbliži rođaci, ali i mnogobrojni prijatelji, koji su bili vidno potreseni zbog njene tragične smrti. U kapeli Gradskog groblja juče su bili i Bodrožićkini stranački partneri, nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić, Bora Novaković, Dušan Elezović i mnogi drugi.

- Nada je pre svega bila drug. Nikada je nećemo zaboraviti. Jedan mandat bila je poslanica pokrajinskog parlamenta. Uvek kada smo se okupljali, volela je da slušamo vojvođanske pesme o Dunavu. Kada bismo odlazili, pitala bi nas kada ćemo se opet okupiti. Oduvek je skromno živela.

Od Ivine smrti bila je mnogo tužna. Kada je odnela Ivinu jelku s nakitima, na prvoj ćerkinoj godišnjici od smrti, udruženju za decu obolelu od raka, s tolikom ljubavlju je svaki nakit posebno pakovala, svaki paketić. Sledeće godine je novčano pomogla tom udruženju, ali nikada nije htela zbog toga medijski da se eksponira. Jednostavno, takva je bila - oprostio se poslednji put u ime prijatelja Neša Milenković.

Tužna sudbina... Iva i Nada Bodrožić
Tužna sudbina... Iva i Nada Bodrožić

Bol za ćerkom

Nakon poslednjeg pozdrava s tragično nastradalom Nadom, kovčeg s njenim telom spušten je u krematorijum.- Mislim da nema nikoga ko nije voleo Nadu. Bila je tiha, povučena, a previše tužna od smrti svoje jedinice. Ipak, borila se da živi, da sazna pravu istinu o smrti svoje ćerke. Nažalost, nije je dočekala. Otišla je sada kod svoje Ive i supruga Ilije - rekla je jedna od Nadinih prijateljica nakon sahrane.Sletela u kanalPodsetimo, Nada Bodrožić poginula je u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče kod Čeneja, na putu Sirig - Novi Sad, kad je svojim vozilom sletela u kanal pored puta.Nesrećna žena je stradala dok se vraćala iz posete prijateljima, a prethodno je bila na suprugovom i ćerkinom grobu. Njeno beživotno telo u olupini automobila pronađeno je tek sutradan, čak devet sati nakon tragedije.
Stranačke kolege... Bojan Pajtić
Stranačke kolege... Bojan Pajtić

ObdukcijaPREMINULA OD UNUTRAŠNJEG KRVARENJAKako Kurir saznaje, rezultati obdukcije Nade Bodrožić pokazali su da je preminula od povreda unutrašnjih organa koje su izazvale unutrašnje krvarenje, a u nesreći je zadobila i prelom karlice. Kad stignu i rezultati toksikoloških analiza, biće definitivno poznat tačan uzrok smrti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Crni mart - Zbog ovih događaja Srbi se naježe na pomen tog meseca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track