BAKU ŽIVANU (87) MALTRETIRALI KOD KLINE: Isključili joj struju pa joj ukrali kućicu za psa i opanke
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Provalnici joj lupali na prozor

BAKU ŽIVANU (87) MALTRETIRALI KOD KLINE: Isključili joj struju pa joj ukrali kućicu za psa i opanke

Crna Hronika -

PRIŠTINA - Član privremenog organa Opštine Klina Nenad Stašić izjavio je danas da je u toku istraga zbog pljačke i uznemiravanja srpske povratnice na Kosovo Živane Bogićević (87).

Stašić je rekao da je nekoliko osoba sinoć oko 21 sat pokralo i uznemiravalo Bogićevićevu u selu Drenovac u opštini Klina.

On je rekao da su danas Živanu Bogićević obišli pripadnici Kfora i policije, a da je specijalno odeljenje kosovske policije za kriminal snimilo načinjenu štetu.

Stašić je kazao da su, prema rečima napadnute žene, tri osobe sinoć oko 21 prvo isključile struju na strujomeru na njenoj porodičnoj kući, a da su verovatno pre toga pustili psa u dvorištvu. On je dodao da je Bogićević rekla da su oni lupali na njen prozor i da je videla jednu osobu sa kapom i rukavicama, a dve osobe su bile u pozadini.

Provalnici su ukrali kućicu za psa, lanac kojim je pas bio vezan, opanke i cipele koji su stajali ispred kuće, kao i ašov i dve motike i još neki alat.

Sumnja se da je neko pratio kretanje u njenoj kući, jer se sve dogodilo kada je kćer Živane Bogićević otišla u Kragujevac, a Živana ostala sama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Crni mart - Zbog ovih događaja Srbi se naježe na pomen tog meseca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track