Najnovije vesti

SILEDŽIJI IZ SEVOJNA 3 GODINE ZATVORA: Silovao komšinicu, ona molila da ga osude na najmanju kaznu!
Foto: Profimedia

Viši sud u Užicu

SILEDŽIJI IZ SEVOJNA 3 GODINE ZATVORA: Silovao komšinicu, ona molila da ga osude na najmanju kaznu!

Crna Hronika

UŽICE - Muškarac (42) iz Sevojna, osuđen je pred Višim sudom na tri godine zatvora, zbog toga što je sredinom juna prošle godine silovao svoju poznaninicu i komšinicu.

Žrtva silovanja, žena iz Sevojna, pred sudom je tokom postupka dala izjavu, opisala šta se te noći dogodilo u njenom stanu, ali je od sudije tražila da njenog silovatelja osudi na najmanju moguću kaznu za to krivično delo!

 

Žrtva je ispričala da je te noći naterana na oralni seks sa komšijom i poznanikom sa kojim je ranije neko vreme bila u emotivnoj vezi.

 

Kako je dokazano na sudu, osuđeni Sevojničanin te noći je u prilično pripitom stanju, u stine sate, zakucao na vrata poznanice predstavljajući se kao njen novi, tadašnji ljubavnik.

 

Žena, prepoznavši mu glas, nije htela da otvori pa je siledžija svom snagom udario na vrata, razvalio ih i upao unutra... Komšinica iz drugog stana, čuvši buku na hodniku, pozvala je policiju.

 

Policijska patrola je ubrzo stigla u stan, u kom su zatekli golu vlasnicu stana, a u drugoj sobi i golog muškarca.

 

U izjavi policiji i kasnije pred sudom, žena je trvrdila da je te noći naterana na oralni seks, da su pre toga samo jednom imali odnos, dok se siledžija branio da je ranije više puta imao odnose sa svojom poznanicom, i da je ona te noći dobrovoljno pristala na oralni seks.

 

Kada su ga policajci pitali što se krio u stanu, u drugoj sobi, ispričao je da se uplašio, da je od policije pomislio da u je u stan upao aktuelni ljubavnik njegove poznanice.

 

(E.K.)

 

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom.

Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić.

CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...

Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!

KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!

Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!

Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe.

"Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.

Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike.

BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ)

Sigurne kuće: Beograd (3)

Kragujevac

Niš

Vranje

Smederevo

Pančevo

Zrenjanin

Novi Sad Sombor

Sremska Mitrovica

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...