ŽRTVA BRANI MALOG CUNERA: Tvrdio da su ga OTELI, MUČILI I TUKLI pa zaboravio na sve!
Foto: MUP

PRPA! Zamenik tužioca saslušao oštećenog Zlatka L.

ŽRTVA BRANI MALOG CUNERA: Tvrdio da su ga OTELI, MUČILI I TUKLI pa zaboravio na sve!

Crna Hronika -

Mladić je najpre u policiji prepoznao Marka Guzijana i Vojislava Mitkovića kao nasilnike koji su ga oteli i pretukli, ali je ubrzo kod tužioca promenio iskaz

BEOGRAD - Zlatko L. iz Zemuna, koji je prijavio policiji da su ga 13. avgusta 2016. godine oteli, mučili i brutalno pretukli Marko Guzijan (27), zvani Mali Cuner, Vojislav Mitković (26) i još trojica saučesnika koji su u bekstvu, saslušan je u petak u Trećem osnovnom tužilaštvu, gde je dao drugačiji iskaz od onog u policiji.

- Najpre je rekao da se ne seća otmice, ali je u razgovoru s tužiocem naposletku počeo da se priseća. Ispričao je da ga otmičari nisu baš toliko tukli i da ga nisu udarali pištoljem, već da je dobio samo jedan udarac bokserom. On nije mogao da potvrdi da je Marko Guzijan bio prisutan dok su ga tukli, što je bio očigledan pokušaj Cunerove odbrane - kaže za Kurir izvor upućen u slučaj.

POGLEDAJTE KAKO SU SPECIJALCI UHAPSILI MARKA GUZIJANA

UHAPŠEN MALI CUNER ZBOG OTMICE: Zverski mučili mladića zbog sukoba oko devojke! ČITAJTE U KURIRUPodsetimo, Marko Guzijan i Vojislav Mitković uhapšeni su u četvrtak zbog sumnje da su 13. avgusta sačekali Zlatka L. ispred njegovog stana. Paralisali su ga elektrošokerom i pretukli zbog devojke.

Odluka sudaOTMIČARIMA PRITVORSudija za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda odredio je pritvor do mesec dana Marku Guzijanu i Vojislavu Mitkoviću, za koje se sumnja da su počinili dela protivpravno lišavanje slobode i nasilničko ponašanje. Pritvor im je određen zbog opasnosti od uticaja na svedoke, kao i da bi boravkom na slobodi mogli da ponove delo.

J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track