Najnovije vesti

SIMON PROTERAN IZ SRBIJE: Priznao da je tukao Milicu Dabović!
Foto: Zorana Jevtić

Dobio zabranu prilaska i uslovnu kaznu

SIMON PROTERAN IZ SRBIJE: Priznao da je tukao Milicu Dabović!

Crna Hronika

Simon Šiklić sklopio je danas nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu u kojoj je priznao da je izvršio nasilje u porodici nad košarkašicom Milicom Dabović u zamenu za uslovnu kaznu zatvora od deset meseci, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne ponovi krivično delo.

Šiklić, koji je državljanin Hrvatske, kako Kurir saznaje, na osnovu sporazuma o priznanju krivice već danas će biti proteran iz Srbije, na snazi je ostala i mera zabrane prilaska Milici u naredne tri godine.

- Na predlog okrivljenog i njegovog branioca Šiklić je danas saslušan u tužilaštvu. Priznao je nasilje u porodici, nakon čega je potpisao sporazum kojim je osuđen na uslovnu kaznu zatvora, zabranu približavanja Dabovićevoj u trajanju od tri godine, kao i proterivanje iz Srbije u trajanju od jedne godine i šest meseci  - potvrdio je dobro obavešteni sagovornik Kurira i objasnio da je sud već danas prihvatio ovaj sporazum, čime je Šiklić danas zvanično osuđen.

Kako saznajemo, pasoš koji mu je oduzet kada je priveden, danas mu je vraćen i on će do kraja dana da napusti teritoriju naše države.

- Šiklić do sada nije osuđivan u Srbiji a tužilaštvo je u međuvremenu pribavio i izveštaj preko interpola koji takođe potvrđuje da se radi o do sada ne osuđivanoj osobi - objašnjava sagovornik Kurira.

Šiklić posle saslušanja (Foto: Dragan Kadić)
Šiklić posle saslušanja (Foto: Dragan Kadić)

Incident zbog kog je Šiklić 20. februara završio u policiji dogodio se dan ranije u stanu košarkašice u kom su živeli dok su bili u vezi. Bivšoj devojci je, navodno, posle svađe zadao nekoliko udaraca zbog kojih ga je ona prijavila policiji. Na saslušanju nekadašnji rukometaš tvrdio je da je tačno da su se posvađali, ali da Milicu nije udario. Međutim, pre nekoliko dana ipak je inicirao pregovore sa tužilaštvom, posle kojih je danas potpisao sporazum i priznao krivicu.

(Jelena Spasić)

SKANDAL! SIMONU SU SMEŠNE MILIČINE MODRICE: Pogledajte šta je rekao posle puštanja na slobodu

OVO JE DEČKO MILICE DABOVIĆ ZA KOJIM TRAGA POLICIJA: Simon već hapšen zbog napada!

PRETUČENA MILICA DABOVIĆ: Simon pokušao da zadavi košarkašicu, policija traga za njim?!

OGLASIO SE SIMON, DEČKO MILICE DABOVIĆ, ZA KOJIM JE U TOKU POTRAGA: Ma što me zoveš sad!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prebijena Milica Dabović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...