Najnovije vesti

SAČEKUŠA U KRUŠEVCU: Jotkin suparnik upucan u glavu! Napadač mu prišao s leđa, pucao i pobegao!
Foto: Privatna Arhiva

Pucnjava u centru grada

SAČEKUŠA U KRUŠEVCU: Jotkin suparnik upucan u glavu! Napadač mu prišao s leđa, pucao i pobegao!

Crna Hronika

KRUŠEVAC - Bratislav Stevović (43), biznismen iz Kruševca i žestoki momak iz devedesetih godina, teško je ranjen u pucnjavi u centru grada. Napadač mu je pucao u glavu i pobegao, a Stevović je u kritičnom stanju prebačen u nišku bolnicu.

 

 

Napad na Stevovića odigrao se u nedelju oko 17.30 kod parka zvanog Kosturnica.

 

- Napadač je Stevoviću prišao s leđa dok se nalazio za volanom svog automobila i prislonio mu pištolj na potiljak. Stevović se trgao, pa ga je tako pogodio u vrat. Teško povređenog Stevovića Hitna pomoć je prevezla u kruševačku bolnicu, odakle je posle ukazivanja prve pomoći hitno prebačen u Klinički centar u Nišu - kaže izvor Kurira.

 

- Njegovo stanje je kritično i zbog mogućih komplikacija trenutno je životno ugrožen - rekao je direktor Neurohirurške klinke u Nišu, prof. dr Nebojša Stojanović.

Kruševačka policija traga za napadačem.
- Saslušani su prolaznici koji su se u trenutku događa našli kod Kosturnice. Pregledaju se snimci sa bezbednosnih kamera na obližnjim objektima i proverava pravac i kojim je vozilom napadač pobegao. Istovremeno, policija nastoji da otkrije motiv mučkog napada na Stevovića, čije se ime ne pominje u sukobima u ovom gradu - kaže naš sagovornik.

 

Podsetimo, Stevović i njegov dve godine stariji brat sredinom devedesetih godina važili su za žestoke momke i bili su akteri nekoliko vatrenih okršaja. Bili su deo grupe koja je pokušala da se suprotstavi tzv. Jotkinoj grupi, koja je u to vreme kontrolisala kruševačko podzemlje. Na braću je u nekoliko navrata pucano, a jednom im je u dvorište porodične kuće, u naselju Lazarica, bačena bomba.

 R. R.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Kurir TV: Pretraga za osumnjičenim koji je pucao na Predraga Rankovića Peconija


 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...