SAČEKUŠA U KRUŠEVCU: Jotkin suparnik upucan u glavu! Napadač mu prišao s leđa, pucao i pobegao!
Foto: Privatna Arhiva

Pucnjava u centru grada

SAČEKUŠA U KRUŠEVCU: Jotkin suparnik upucan u glavu! Napadač mu prišao s leđa, pucao i pobegao!

Crna Hronika -

KRUŠEVAC - Bratislav Stevović (43), biznismen iz Kruševca i žestoki momak iz devedesetih godina, teško je ranjen u pucnjavi u centru grada. Napadač mu je pucao u glavu i pobegao, a Stevović je u kritičnom stanju prebačen u nišku bolnicu.

Napad na Stevovića odigrao se u nedelju oko 17.30 kod parka zvanog Kosturnica.

- Napadač je Stevoviću prišao s leđa dok se nalazio za volanom svog automobila i prislonio mu pištolj na potiljak. Stevović se trgao, pa ga je tako pogodio u vrat. Teško povređenog Stevovića Hitna pomoć je prevezla u kruševačku bolnicu, odakle je posle ukazivanja prve pomoći hitno prebačen u Klinički centar u Nišu - kaže izvor Kurira.

- Njegovo stanje je kritično i zbog mogućih komplikacija trenutno je životno ugrožen - rekao je direktor Neurohirurške klinke u Nišu, prof. dr Nebojša Stojanović.Kruševačka policija traga za napadačem.- Saslušani su prolaznici koji su se u trenutku događa našli kod Kosturnice. Pregledaju se snimci sa bezbednosnih kamera na obližnjim objektima i proverava pravac i kojim je vozilom napadač pobegao. Istovremeno, policija nastoji da otkrije motiv mučkog napada na Stevovića, čije se ime ne pominje u sukobima u ovom gradu - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Stevović i njegov dve godine stariji brat sredinom devedesetih godina važili su za žestoke momke i bili su akteri nekoliko vatrenih okršaja. Bili su deo grupe koja je pokušala da se suprotstavi tzv. Jotkinoj grupi, koja je u to vreme kontrolisala kruševačko podzemlje. Na braću je u nekoliko navrata pucano, a jednom im je u dvorište porodične kuće, u naselju Lazarica, bačena bomba.

R. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pretraga za osumnjičenim koji je pucao na Predraga Rankovića Peconija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track