UKLETA SREDA U SRBIJI: Bratu zario nož u srce, cela porodica stradala kod Užica!

Crni dan

UKLETA SREDA U SRBIJI: Bratu zario nož u srce, cela porodica stradala kod Užica!

Crna Hronika -

Krvavi obračun dogodio se u Zaječaru kada je Milan Miljković (34) uhapšen jer je nožem ubio brata Slobodana i teško povredio drugog brata Jovicu jer su mu zamerili zbog neprijatnog mirisa nogu!

ZAJEČAR - Samo sam opomenuo brata Milana da opere noge i smrdljive čarape izbaci na terasu. Počeli smo da se svađamo, pa se umešao i naš brat Slobodan. Milan je odjednom potegao nož skakavac i ubo me u leđa, a Slobodana je izbo u srce i usmrtio ga.Ovako za Kurir priča Jovica Miljković (34), zvani Luis, kog je teško povredio brat Milan Miljković (34). Milan, koji je posle svađe ubio drugog brata Slobodana Miteva (30), uhapšen je posle zločina.Tuča pred majkomPorodična tragedija dogodila se u noći između utorka i srede u Požarevačkoj ulici u Zaječaru.- Moj sin Jovica i ja smo već bili legli kad su iz grada, nešto pre ponoći, došli i moji sinovi Milan i Slobodan. Dok su se spremali da spavaju, probudili su Jovicu, pa je opomenuo Milana da svoje prljave čarape izbaci na terasu. Zbog toga je došlo do rasprave između Jovice i Milana, a iz kuhinje je dotrčao i Slobodan - priča kroz suze majka Gordana (62) i dodaje:- Bio je mrak i nisam videla, ali me je neko odgurnuo dok sam ustajala. Videla sam da je Jovica krvav po leđima, ali nisam videla kad je uboden. U Slobodanovim rukama je bio krvav nož. Zaplakala sam i molila ih da se smire, pa krenula kod komšinice Bojane Šujak da telefonom pozovem policiju i Hitnu pomoć. Za mnom su išli Milan i Slobodan. Čula sam na parkingu kako se raspravljaju. Odmah za mnom u stan komšinice Bojane doteturao se Slobodan i uzviknuo: „Jao“, a potom pao. Nisam videla kad je i kako uboden.Na lice mesta ubrzo su stigle Hitna pomoć i policija. Povređeni Jovica je zbrinut u bolnici, a ubodeni Slobodan Dane je prebačen u zaječarsku bolnicu, ali je na putu preminuo. Milan je ubrzo uhapšen i sumnjiči se za ubistvo i pokušaj ubistva.Uvek problematičanUjak braće Miljković Dragan Miljković kaže da je Milan uvek bio problematičan.- Skitao je i tukao se. Konstantno ga je tražila policija, ali on nije imao stalno mesto boravka. Spavao je po ulici. Nema ni ličnu kartu - kaže Dragan.

Najstariji brat IvicaSVAĐA I ZBOG KLADIONICENajstariji brat Ivica kobne noći bio je na poslu u rudniku „Avramica“ na Vrškoj čuki.- Kad sam otišao od kuće, Milan i Slobodan su se nešto prepirali oko nekih para koje će navodno da dobiju u kladionici. Otišli su u kladionicu, a ja na posao. Kad sam ujutru došao s posla, niko mi ništa nije rekao. Jovica je pominjao neke noževe i neku tuču, ali tek kasnije sam saznao da je Slobodan ubijen - kaže Ivica Miljković (38).

Komšinica Bojana ŠujakDOTRČAO JE KRVAV U MOJ STAN I PAOU moj stan je dotrčala prvo komšinica Gordana, sva usplahirena tražeći da telefonira Hitnoj i policiji. Dok je ona telefonirala, utrčao je njen sin Slobodan. Krv mu je liptala iz grudi. Viknuo je: „Jao“ i pao. Kasnije sam čula od lekara da je uboden u srce - kaže komšinica Bojana Šujak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track