DA LI JE OVO UBICA JELENE MARJANOVIĆ? Nemačka policija objavila foto-robot silovatelja 6 žene!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen FB

Istraga se nastavlja

DA LI JE OVO UBICA JELENE MARJANOVIĆ? Nemačka policija objavila foto-robot silovatelja 6 žene!

Crna Hronika -

Nemačka policija objavila je novi foto-robot i raspisala nagradu od 28.500 evra za informaciju o sredovečnom muškarcu koji se sumnjiči da je serijski ubica, koji napada mlade žene širom Evrope, a beogradski mediji su ga povezali i sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, ali srpska policija to još nije potvrdila.

Slika potencijalnog serijskog ubice nastala je na osnovu opisa svedokinje koja je videla muškraca na dan ubistva Nemice Karoline Gruber, objavio je nemački Bild.

Objavljena slika pokazuje da se radi o muškarcu starom između 50 i 55 godina, približne visine od 175 do 180 centimetara.

Njega policija traži zbog ubistva Nemice Karoline Gruber (27) i dovodi u vezu sa ubistvom Marije L. (19) kod Endingena i studentkinje Lusil K. (20) 2014. godine u Austriji. U februaru ove godine mediji u Nemačkoj su pisali o ubistvu još jedne devojke.

Reč je o Uli R. (18) iz južnog Tirola. Jdna njegova žrtva u Šbajcarskoj je preživela ali je ostala teški invalid. Sumnja se da je studentkinja Malina Klar (20) koja je nestala 18. marta posle zabave u kulturnom centru u Regensburgu takođe žrtva ovog serijskog ubice.

REŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: DNK na tangama otkrio UBICU PEVAČICE!

Zločin u Nemačkoj, odnosno Austriji, ima izvesnih sličnosti s ubistvom u Borči, pa je nedavno Interpol tražio od srpske policije da pošalje DNK tragove koji su otkriveni, što srpski izvori u policiji nisu potvrdili.

Takođe proverva se i informacija da li je 2. Aprila 2016. U trenutku kada je nestala Jelena Krsmanović primećen neki strani kamion, i da li je možda takav slični kamion uočen u blizini mesta gde su ubijene dve žene u Nemačkoj i Austriji.

ZLOČIN KOJI JE OBELEŽIO 2016. GODINU: Ovo je hronologija najmisterioznijeg ubistva u Srbiji!

Prva žrtva osumnjičenog je bila francuska studentkinja Lusil K. (20) koja je brutalno silovana, pa ubijena 20. Januara 2014 godine u Kufštajnu u Austriji. Austrijska policija utvrdila je da je žrtva ubijena metalnom šipkom.

AGONIJA JOŠ TRAJE Zoran Marjanović: Jelenin ubica već 11 meseci na slobodi!

Druga žrtva bila je Nemica Karolina Gruber (19). Karolinino telo pronađeno je 10. novembra prošle godine u vinogradu malenog sela Endigen, posle jednodnevne potrage. I u ovom slučaju se sumnja da je ubistvo počinjeno metalnom šipkom.

Na oba mesta pronađeni su identnični tragovi, kao i da su žrtve silovane pre ubistva.

Prvi foto robot mogućeg serijskog ubice objavila je austrijska policija, da se radi o muškracu koji ima crne brkove i nosi kačket, dok je foto-robot nemačke policije drugi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VESTI U 14 SATI UŽIVO Šešelj: Nisam ušao u drugi krug zato što sam siroče!

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track