NAPAD NA MEMEDOVIĆEVOG SINA (17): Podignuta optužnica, traži se do 2 godine robije za napadače
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Prvo osnovno tužilaštvo

NAPAD NA MEMEDOVIĆEVOG SINA (17): Podignuta optužnica, traži se do 2 godine robije za napadače

Crna Hronika -

BEOGRAD - Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksandra L. (23) i Gordana D. (25) zbog sumnje da su 4. marta pretukli i naneli teške telesne povrede Urošu Memedoviću (17), sinu voditelja Jovana Memedovića.

Tužilaštvo je u optužnici koja je dostavljena sudu, predložilo da Aleksandar L. i Gordan D. budu osuđeni na zatvorske kazne od godinu, odnosno dve godine zatvora zbog toga što su te večeri, u stanju uračuljivosti naneli teške povrede glave maloletnom Memedoviću.

Jovan Memedović (Foto: Dado Đilas)
Jovan Memedović (Foto: Dado Đilas)

Kako je tokom istrage utvrđeno, kritične večeri posle deribija između Crvene zvezde i Partizana, oni su mladića videli kako hoda trotoarom u duksu "Delije sever". Odmah su zaustavili automobil, istrčala iz njega i brutalno ga pretukli.

- Aleksandar L. je zaustavio automobil pored Memedovića, obojica su istrčala i počela da ga udaraju rukama i nogama u glavu i telo. Mladić je pao na zemlju, a oni su nastavili da ga šutiraju, pri tom su mu skinuli duksericu. Pretučenog mladića, ostavili su da leži na zemlji a oni su se vratili u automobil i pobegli - objašnjava sagovornik Kurira.

(J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track