SUĐENJE ZA UBISTVO NAVIJAČA ZVEZDE DUNJIĆA: Petorka optuženih ponovo pred sudom 19. septembra
Foto: Marina Lopicic

Izostao Bojan Strahovlah

SUĐENJE ZA UBISTVO NAVIJAČA ZVEZDE DUNJIĆA: Petorka optuženih ponovo pred sudom 19. septembra

Crna Hronika -

BEOGRAD - Suđenje petorici optuženih za učešće u ubistvu jednog od vođa navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića ispred splava 2014. godine odloženo je danas za 19. septembar zbog izostanka Bojana Strahovlaha, optuženog za pomaganje nakon krivičnog dela.

Njegov branilac je obavestio sud da je on stupio na izdržavanje kazne, odnosno da je u zatvoru (za drugo delo). Strahovlak je i u februaru izostao sa suđenja zbog bolesti, pa je suđenje bilo odloženo za danas.

Inače u ovom postupku optuženom za ubistvo Dunjića i ranjavanje njegove devojke Tanje Šobote u odstustvu se sudi tadašnjem pripadniku obezbeđenja spava Vladimiru Đuroviću, jer je u bekstvu.Goran Knežević, Miloš Milosavljević i Starovlah se terete da su mu pomogli nakon izvršenog krivičnog dela, kao i Vuk Musić koji je takođe u bekstvu.

Aleksandar Đuranović, Marko Gvozdenović, Zoran Vukić i Jelena Krušedolac su zbog neprijavljivanja krivičnog dela takođe bili pod istragom tužilaštva, sa kojim su međutim sklopili sporazume o priznanju krivice.Dunjić, koji je ranije bio osuđivan za teška krivična dela, ubijen je u automobilu ranim jutarnjim časovima 15. maja 2014. godine ispred splava na Ušću.Šobota, koja je u trenutku zločina bila sa njim u kolima, tada je teško ranjena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track