Pijan pregazio biciklistu

Valjevo

Pijan pregazio biciklistu

Crna Hronika -
Biciklista Vukašin S. (68) iz Valjeva poginuo je kada je na njega naleteo Dejan J. (31), koji je upravljao pežoom sa 2,01 promilom alkohola u krvi

VALJEVO - Tokom protekla 24 sata u Valjevu jedna osoba je poginula u saobraćajnom udesu, dok su u napadu nožem na proslavi maturske večeri teže povređena dva pripadnika obezbeđenja, saopštila je danas policija u tom gradu.

Od povreda zadobihenih u saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao biciklista Vukašin S. (68) iz Valjeva, koga je automobilom "pežo" udario Dejan J. (31) iz tog grada. Vukašin S. preminuo je sinoć u valjevskoj bolnici, tri sata nakon povređivanja, a Dejan J. će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu, jer je automobilom upravljao sa 2,01 promilom alkohola u krvi. Nesreća se dogodila na raskrsnici Bulevara vladike Nikolaja i Sinđelićeve ulice u širem centru grada.

Policija je, takođe, saopštila da će istražnom sudiji Višeg suda biti priveden i Marko J. (22) iz Valjeva zbog sumnje da je pokušao dvostruko ubistvo. Osumnjičeni je prošle noći pokušao da uđe na matursko veče Medicinske škole u "Grand hotelu", u centru grada, ali ga je obezbeđenje sprečilo u tome.

On je posle kraće prepirke kuhinjskim nožem teže povredio radnike obezbeđenja Aleksandra Č. (21) i Marka J. (28), koji su hospitalizovani u valjevskoj bolnici. Aleksandaru Č. je tokom operacije sanirana rana u predelu trbuha, a obojica su trenutno stabilnog zdravstvenog stanja, rečeno je večeras na Odeljenju intenzivne nege te zdravstvene ustanove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track