Ubio ljubavnicu pred unukom!

Zločin u Bačkom Monoštoru

Ubio ljubavnicu pred unukom!

Crna Hronika -
Goran M. (50) sačekao da Ivana Farago (42) uspava devojčicu od deset meseci, a zatim je brutalno izbo nožem zato što je htela da prekine tajnu vezu s njim

BAČKI MONOŠTOR - Užasno!Goran M. (50), koji je u petak oko podneva ubio svoju ljubavnicu Ivanu Farago (42), učinio je to pred njenom 10-mesečnom unukom, koju je ona neposredno pre ubistva uspavala. Nesrećna žena čuvala je bebu dok su njen stariji sin Zoran, policajac, i njegova žena bili na groblju.Pre zločina Goran M. je pozvao Ivaninog mlađeg sina V. (15) na kafu.- Rekao mi je da sačekam dok ode do toaleta i pojačao muziku. Bio je pijan. Čekao sam ga, ali ga nije bilo neko vreme. Posle sam saznao da mi je za to vreme ubio majku - kaže V.Prema njegovim rečima, Ivana i Goran bili su u tajnoj ljubavnoj vezi.- To je trajalo oko mesec dana. Za to su znali samo članovi uže familije. Bio je jako ljubomoran, slao je mami preteće poruke i stalno ju je pratio. Ona to više nije mogla da izdrži i rekla mu je da ne želi više da bude s njim - priča V.Ivanina snaja kaže da su za tragediju saznali kad su se vratili s groblja i videli policijska kola ispred kuće.- Bili smo šokirani! Ušli smo u kuću i videli Ivanu kako sva krvava leži na krevetu. Prizor je bio jeziv! Glava joj je bila umotana u zavesu, a nož kojim je ubijena bio je pored nje. Bilo je strašno. Najgore od svega je to što je naša ćerkica sve to vreme spavala u kući - kaže Ivanina snaja.Goran je Ivanu napao još u dvorištu, a onda ju je ugurao u kuću i ubo nekoliko puta.- Pored je bio njen otvoreni novčanik. Verovatno je hteo da joj uzme pare - kaže snaja ubijene.Nakon ubistva, Goran je otrčao do komšije.- Pojavio se na vratima sav krvav i rekao: „Ubio sam Ivanu. Zovi policiju.“ Onda se srušio na kolena i počeo da rida - priča komšija.

Ivana Farago
Ivana Farago

Već robijaoU selu se priča da Goran nije bio nasilan niti su ga ranije viđali pijanog.- Bio je jako ljubomoran. Priča se da je odležao godinu dana robije jer je slučajno automobilom pregazio jednog starijeg čoveka - kaže jedan komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja