STRAŠNI DETALJI SAMOUBISTVA OCA DVOJE DECE: Radenko se ubio na ćerkin rođendan
Foto: AP/Ilustracija

Pokušao da se utopi, pa kad nije uspeo pucao sebi u glavu

STRAŠNI DETALJI SAMOUBISTVA OCA DVOJE DECE: Radenko se ubio na ćerkin rođendan

Crna Hronika -

Radenko Mićić iz Tršića kod Zvornika pronađen je mrtav na svom imanju. Prvo je hteo da prekrati život u jezeru i, kada nije uspeo, pucao sebi u glavu

Radenko Mićić (39) iz Tršića kod Zvornika u BiH, otac dvoje dece, ubio se u ponedeljak hicem iz pištolja nedugo nakon što je preživeo sletanje automobilom u Zvorničko jezero, pišu Novosti.

UŽAS U ZVORNIKU: Autom sleteo u jezero, pa otišao kući i ubio se!

U policiji sumnjaju da je Mićić prvo vozilom pokušao da se ubije i, kada u tome nije uspeo, vratio se kući, uzeo pištolj i otišao u pomoćni objekat, gde je sam sebi pucao u glavu.

- Automobil "mercedes" juče je oko 6.55 sleteo u Zvorničko jezero u naselju Divič i u toj nezgodi niko nije nastradao. U vozilu su pronađeni dokumenti na ime Radenka Mićića i utvrđeno je da je "mercedes" njegovo vlasništvo. U međuvremenu, Mićić je pronađen mrtav u pomoćnom objektu pored svoje kuće i sve ukazuje na to da je izvršio samoubistvo - navode u PU Zvornik.

Vozilo je u 9.30 izvučeno iz jezera i u policiji pojašnjavaju da tokom uviđaja nisu pronađeni tragovi kočenja, zbog čega se i sumnja da je Mićić prvo vozilom pokušao da se ubije.

- Istraga je u toku i prvi rezultati ukazuju na to da je Mićić prvo pokušao da sebi oduzme život tako što se vozilom zaleteo u jezero i, kada u tome nije uspeo, vratio se kući i ubio se iz pištolja. Ipak sve se detaljno proverava. Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini naložilo je sprovođenje istrage, dok je telo prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - navode u PU Zvornik.

Porodica pokojnog Radenka zanemela je od tuge i bola. Ni njima nije jasno šta se dogodilo i nadaju se da će im policijska istraga dati odgovore.

- Samo Bog zna šta se tu dogodilo... On je rano ujutro došao kući i bio je sav mokar. Nakon toga se presvukao, posložio tu mokru odeću. Svi su mislili da je otišao da legne kako bi odspavao i odmorio se, ali su u jednom trenutku shvatili da je izašao u papučama, pa su otišli da ga potraže. Pronašli su ga na krevetu. Dozivali su ga: "Radenko, Radenko..." U prvi mah nisu ni shvatili da je mrtav, sve dok nisu uočili krv na glavi - kroz suze priča Radenkov stric Milan Mićić.

On kaže da nikome nije jasno zašto je Radenko digao ruku na sebe.

- Radenko nije imao nikakvih problema. Bio je vredan i predan radnik i dobar otac. Svi smo u šoku i nije nam jasno zašto je to učinio - rekao je Mićić.

Spremao ćerki rođendan

Milan Mićić kaže da su iza njegovog bratanca ostali sin i ćerka, kojoj je na dan očeve smrti bio rođendan.

- Ništa nije ukazivalo na tragediju. Pa on je u ponedeljak išao u nabavku stvari za decu, jer je njegovoj ćerki juče bio rođendan. Eto umesto da se slavi, sada cela porodica tuguje - rekao je Mićić.

On kaže da nije poznat motiv zbog koga je Mićić odlučio da digne ruku na sebe i to će biti predmet dalje istrage.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track