CIMER IZ ĆELIJE OTKRIVA ŠOK DETALJE O IGORU SRBINU Čoveka može da odere živog a gleda samo crtaće?!
Foto: Facebook Printscreen

Robijali zajedno četiri godine

CIMER IZ ĆELIJE OTKRIVA ŠOK DETALJE O IGORU SRBINU Čoveka može da odere živog a gleda samo crtaće?!

Crna Hronika -

Bivši zatvorski cimer Norberta Fehera, poznatog i pod imenom Igor Vaclavić, inače državljanina Srbije za kojim italijanska policija traga već više od dve nedelje, ispričao je za rimsku štampu sve o čoveku sa kojim je zatvorsku ćeliju delio gotovo četiri godine.

Tridesetosmogodišnjak čiji identitet nije objavljen ali kojem je za potrebe intrvjua za italijanski dnevnik "Korijere dela sera" izmišljeno ime "Mirko", pet godina je robijao zbog pljačke.

On je Vaclavića, odnosno Fehera, opisao je kao naizgled običnog čoveka, s kojim se "savršeno uklopio".

- U ćeliji je radio i po 5.000 trbušnjaka svakog dana osim nedeljom, kada je išao u crkvu. Gledao je samo crtane filmove i dokumentarce, jer mu je otac to zabranjivao kada je bio mali - rekao je cimer Mirko dodajući da je Igor govorio više jezika, uključujući kineski i srpski.

"Mirko" je ispričao da ga je Vaclavić kontaktirao prošlog meseca, ali nije želeo da kaže da li su se videli. Kako je rekao, sve detalje je ispričao policiji, koja je isključila mogućnost da je on pomagao Vaclaviću pri bekstvu.

Vaclavić mu je ispričao i da je navodno bio vojnik specijalnih snaga iz Sibira, koje su obučene za potrage za beguncima i za opasne misije u divljini. Kako je rekao, on mu je otkrio da je dezertirao, ali ne i zašto.

- Rekao je da nožem može da odere svakog čoveka, živog - rekao je cimer Mirko.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO : Da li je piletina zaražena salmonelom stigla u Srbiju?

(EPK/Corriere della sera)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track