UŽAS KOD KOVINA: Ujak silovao sestričinu, devojčica ZATRUDNELA
Foto: Thinkstock

Dete u ponedeljak ide da abortira

UŽAS KOD KOVINA: Ujak silovao sestričinu, devojčica ZATRUDNELA

Crna Hronika -

Policija je preksinoć uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mesecima silovao svoju sestričinu I. N. (14).

Ujak je dovojčici napravio i dete, ona je u trećem mesecu trudnoće i u ponedeljak ide da abortira.

Ovo višemesečno seksualno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici.

- Ona je drugarici ispričala da ne može više da podnese ujaka, koji ju je od decembra nekoliko puta silovao. Priznala joj je da joj je ujak napravio dete i da je trudna - kaže izvor blizak istrazi.

Drugarica je odmah ispričala sve devojčicinoj majci S. N., koja je ćerku odmah odvela kod lekara. Ginekolog je potvrdio da joj je ćerka trudna, a devojčica je majci plačući sve ispričala.

- Ona je slučaj prijavila policiji u Kovinu i A. N. je uhapšen. Uzeti su mu trenerka, farmerke i zaplenjen mu je žuti „audi”, u kojem se silovanje dogodilo, da bi se izolovali tragovi DNK. Slučaj vodi tužilaštvo u Smederevu, koje sutra treba da sasluša A. N., a istraga će utvrditi šta se događalo - rekao je izvor.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Devojčica je u prisustvu majke ispričala da je sve počelo u decembru.

- Toga dana majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, a ujak je došao po nas. Odvezao je jednu turu dece i komšija i mene kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da i ja pođem sa njim da se malo provozam. Međutim, skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Pitala ga sa: „Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majci!”, na šta mi je odbrusio da ćutim, budem poslušna ili ću videti šta će me snaći. Skinuo me je i uzeo mi je nevinost, u autu. Potom mi je zapretio: „Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti.“ Posle smo otišli po majku, vratili se kući, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Bila sam u šoku i strahu šta mi je uradio ujak koga sam volela. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primeti - jecajući je juče ispričala I. N. Ona kaže da se sledeće napastvovanje dogodilo samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu.

- Sačekao me je, naredio mi je da uđem u auto i rekao da će me odvesti u školu. Skrenuo je sa puta i nasrnuo na mene. Pitala sam ga: „Da li svestan šta mi to radiš?”, a on mi je odgovorio: „Ne boj se, ništa ti ne radim”, a potom me je silovao. Ne znam ni sama koliko puta me je silovao, a ja sam ćutala iz straha i sramote - nastavlja priču silovana devojčica.

Ona navodi da je krajem februara primetila da se sa njom nešto čudno dešava, pa je posumnjala na trudnoću.

- Rekla sam mu da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio: „Baš me briga!”, te me je opet silovao. Poslednji put me je silovao u ponedeljak i ja više nisam mogla to da trpim. Morala sam nekome da se požalim. Sve ovo sam rekla i u policiji, dok je moj ujak sedeo sa spuštenim pogledom - ispričala nam je devojčica.

Majka zanemela od šoka

Majka tinejdžerke zanemela je od šoka. Ne sumnja u ćerkinu priču, jer je i sam bila žrtva rođenog brata.

- Moj brat nije čovek, on je džukela! Nakon što mi je suprug preminuo, došao mi je brat u kuću i počeo čudno da se ponaša, počeo je da me grli, ljubi, dodiruje svuda po telu. Na kraju me je bacio na krevet. Opirala sam se koliko sam mogla, pogotovu što je sve to gledala moja najmlađa, trogodišnja ćerka. Odgurivala sam ga, plakala, grebala, nakon čega je on odustao. Rekla sam mu da ne želim da ga vidim više u životu. Tada ga nisam prijavila, pošto me je bila sramota, jer je rođeni brat pokušao da me siluje, ali da sam znala u tom trenutku šta radi mojoj devojčici, mom čedu, bilo bi svašta - rekla je besno S. N. i dodala da joj je nakon završenih svih ginekoloških pregleda, i to od sudskih veštaka, savetovano da u ponedeljak odvede ćerku na abortus, jer može da se rodi degenerik.

Rekao da mu smešta sestra

A. N. ima desetoro dece. U kući je bila njegova žena Dž. N. sa decom, od kojih je najmlađe još beba i boluje od epilepsije.

- Pitala sam ga: „Šta to uradi?! Da li si mislio na decu, posebno na četvoro bolesnih?!”, na šta mi je on pognute glave rekao da mu smešta sestra. Čula sam da je moj suprug bio u vezi sa sestričinom, mada ja to nikada nisam primetila. Rekli su mi da je on bio šest meseci sa njom i da je problem tek nastao nakon što je zatrudnela. Ne znam šta da mislim. Nije mi normalno to što je urađeno. Ako je ju je silovao, treba da odgovara, a nakon konsultacije sa decom odlučiću da li ću ga se odreći. Znam samo da ga se pola rodbine odreklo nakon što je pukla bruka - kaže supruga uhapšenog čoveka.

(Alo)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja