KOBNA SVAĐA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Ćerka ugušila majku
Foto: Slađana Stojanović

ODREĐENO ZADRŽAVANJE

KOBNA SVAĐA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Ćerka ugušila majku

Crna Hronika -

NOVI SAD - Dušanka Božić (59) uhapšena je juče zbog sumnje da je u Sremskim Karlovcima udavila štapom svoju majku Nadu Jančić (85).

Stravičan zločin dogodio se oko 15 časova u Ulici Dositeja Obradovića u naselju Dudara, u Sremskim Karlovcima.- Dušanka je živela nakon razvoda sa svojom majkom više od 15 godina. Ona je psihički bolesnik i lečila se u Vršcu, a iz braka ima i sina koji živi u Americi s ocem. Ona se često svađala s majkom i, koliko znamo, živela je od majčine penzije jer nigde nije radila. Njena majka je koristila štap kako bi mogla da hoda, a kada je majka legla, ona je uzela štap i prislonila joj na vrat. Ne znamo zbog čega je to uradila, to se još uvek utvrđuje. Iako su živele zajedno, očigledno je da se nisu baš najbolje slagale - rekao je izvor blizak istrazi za Kurir.

Na lice mesta došla je i ekipa Hitne pomoći, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne starice.- Božićeva se sama prijavila policiji, a komšije tvrde da su se Dušanka i Nada stalno svađale - rekao je izvor.Dušanka Božić je uhapšena i određeno joj je policijsko zadržavanje. S. S. - N. G./Foto:Slađana Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) INTERVENTNA MU PREPREČILA PUT: Racija na Pančevačkom putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track