Najnovije vesti

HAPŠENJE U VRANJU: Priveden taksista! Vozio osumnjičenog za ubistvo u Bujanovcu, a nije prijavio!

Osumnjičen da je pomagao ubici u bekstvu

HAPŠENJE U VRANJU: Priveden taksista! Vozio osumnjičenog za ubistvo u Bujanovcu, a nije prijavio!

Crna Hronika

VRANJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju doneli su rešenje o zadržavanju S. C. (25), zbog postojanja osnova sumnje da je u svom taksiju vozio muškarca za koga se sumnja da je juče na putu Bujanovac - Končulj, kod sela Turija, iz vatrenog oružja ubio dve žene, stare 44 i 21 godinu.

Tom prilikom povređeno je jednogodišnje dete, kome je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačeno u Klinički centar u Nišu, saopštila je PU Vranje.

Foto: Tatjana Stamenković
Foto: Tatjana Stamenković

Prema navodima policije S. C. se tereti da je osumnjičenog prvo odvezao do mesta zločina, a potom po njegovom naređenju zaustavio automobil u kome su se nalazile žene i dete. Nakon izvršenja krivičnog dela, S. C. je osumnjičenog odvezao do Bujanovca i tu ga ostavio, a događaj nije odmah prijavio policiji.

Policija je identifikovala muškarca osumnjičenog za teško ubistvo i intenzivno traga za njim.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, S. C. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju - navedeno je u saopštenju PU Vranje.

(T. S./Foto: Tanja Stamenković)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...