(FOTO) GORANU CVIJETIĆU ODREĐEN PRITVOR: Ne mogu da iznesem odbranu zbog povreda!
Foto: S.S.

Žrtva otmice iz Novog Sada

(FOTO) GORANU CVIJETIĆU ODREĐEN PRITVOR: Ne mogu da iznesem odbranu zbog povreda!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Goranu Cvijetiću (41) iz Budisave, koji je otet u Novom Sadu, a zatim odmah sutradan nakon što je primljen u Urgentni centar sa teškim povredama, uhapšen od strane novosadske policije, danas je u novosadskom Višem sudu određen pritvor do 30 dana.

On je uhapšen zbog sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju, u maju 2012. godine, a tužilaštvo je prekvalifikovalo delo u teško ubistvo u pokušaju kada je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja na Nebojšu Tubića zvanog Žabca (57).

Takođe policija ga je teretila i za i izazivanje opšte opasnosti, u junu 2013. godine, a tužilaštvo je prekvalifikovalo delo u teško delo protiv opšte sigurnosti i za krivično delo nošenje oružja.

Foto: S.S.
Foto: S.S.

"Zbog povreda koje imam sada ne želim da iznesem svoju odbranu. Ali naravno da ću je izneti kada mi bude bolje", rekao je Cvijetić saznajemo nezvanično.

Takođe, nije hteo ni da prizna, niti da demantuje, da li on ima veze sa ubistvom Teodore Kaćanski, devojke Nenada Stevića koji ga je oteo, kao i da li je teško ranio Niku Uskokovića.

"Rekao sam da ne mogu da pričam zbog povreda. Kada budem mogao onda ću pričati. Sada ću čutati", odgovorio je Cvijetić.

Foto: S.S.
Foto: S.S.

Podsetimo, Cvijetić je zadobio teške povrede, kada su ga na novosadskom naselju Detelinara presreli Nenad Stević i Božidar Bosnić (51), koji su ga kako se videlo na video - kamerama zgrade ispred koje se sve dešavalo,izudarali nogama i rukama, pa čak i kundakom od pištolja udarili po glavi, a zatim ga strpali u kola u nameri da ga negde odvedu. On je iste večeri primljen u Urgentni centar gde je zadržan, ali je sutradan nakon otrkića i poklapanja DNK za počinjena krivična dela priveden u policiji, gde je zadržan.

OTMIČARI GORANA CVIJETIĆA: Nenadu Steviću i Božidaru Bosniću određen pritvor!

PREOKRET U NOVOM SADU: Žrtva otmice pokušao da ubije Žapca i podmetnuo bombu ispod auta Bokanu

OPŠTI HAOS U NS! OSVETA ZA UBISTVO TEODORE KAĆANSKI? Njen dečko pretukao i gepekovao mladića

(S. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track