NIJE DOBRO PROCENILA DUBINU: Aranđelovčanka (64) umalo se nije udavila u bazenu u Prolom banji
Foto: Marina Lopičić

Spasli je od sigurne smrti

NIJE DOBRO PROCENILA DUBINU: Aranđelovčanka (64) umalo se nije udavila u bazenu u Prolom banji

Crna Hronika -

KURŠUMLIJA – Divna P. (64) iz Aranđelovca jedva je spasena nakon davljenja u zatvorenom bazenu u Prolom banji kod Kuršumlije.

Divna je bila na lečenju u ovoj banji od povrede koju ima, te je radila vežbe u zatvorenom bazenu. Nezvanično smo saznali da nije dobro procenila dubinu bazena, pa je počela da se davi.

Izgubila je svet i kasnije je rekla da se ne seća ko ju je izvukao iz bazena. Kako smo saznali u prokupačkoj bolnici, kada je dovezena bila je puna vode.

- Žena je primljena petnaest minuta nakon ponoći 23. maja. Dovezena je u lošem stanju, ali je bila pri svesti. Nakon što joj je pružena adekvatna medicinska pomoć, nakon 24 sata puštena je na dalje lečenje u stacionar u Prolom banji- izjavila je portparol prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ Marija Stošić.

Zanimljivo je da je tog dana u Prolom banji Hitna služba kuršumlijskog Doma zdravlja slavila svoj dan, a da je restoran tik uz zatvoreni bazen. Kako on radi do 20 časova, najverovatnije joj je na lice mesta ukazana prva pomoć, ali je zbog ozbiljnosti njenog stanja prebačena u prokupačku bolnicu.

B.R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : Kako će vas kazniti ako se ne odazovete na vojnu vežbu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track