NOVI DETALJI DETONACIJE KOJA JE ZATRESLA BEOGRAD: Eksploziv podmetnut, policija traži napadača?
Foto: Printscreen

NOVI DETALJI DETONACIJE KOJA JE ZATRESLA BEOGRAD: Eksploziv podmetnut, policija traži napadača?

Crna Hronika -

Snažna eksplozija odjeknula je u subotu veče oko 22.40 u Bulevaru Mihajla Pupina, a prema najnovijim informacijama iz istrage, u pitanju je podmetnut eksploziv.

Na sreću, povređenih nije bilo, a kako Kurir saznaje, eksplodiralo je skladište automobilskog ulja Auto centra "Oportunitet". Iz okoline SIV i Ušća video se gust dim.

Prema jednoj verziji, u skladištu je eksplodirala plinska boca, a prema drugoj verziji, bačena je eksplozivna naprava.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Međutim, ono što je veoma neobično je to što nema nikakvog kratera, niti nekih delova koji bi ukazivali na bombu ili neku eksplozivnu napravu. Za sada jedino postoje svedočenja uznemirenih građana o snažnoj eksploziji, usled koje su se zatresli prozori.

Kako smo saznali, od građana koji žive u okolnim zgradama, zvuk eksplozije bio je toliko jak da je probudio decu, a starije podsetio na zvuk eksplozija tokom bombardovanja Beograda.

Mladen Mijatović, novinar TV Pink i autor emisije "Crna hronika", gostujući u Jutarnjem programu, izneo je najnovije detalje ove eksplozije.

- Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu na jedan auto-servis. Detonacija se čula u velikom delu grada, a ona je uznemirila javnost. Policija je preuzela sve mere kako bi utvrdila sve detalje, kao i krivca, odnosno onoga ko je mogao da napravi veliku štetu - istakao je Mijatović.

Kurir se prvi uživo uključio sa mesta eksplozij,e a direktan prenos Kurir televizije pratilo je preko 100.000 gledalaca!

(KURIR TV) ZATRESAO SE NOVI BEOGRAD: Snažna eksplozija kod Ju biznis centra!

(KURIR TV) MUP: Nema povređenih u eksploziji, uviđaj i dalje traje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track