ODLOŽENO SASLUŠANJE MARINKA ROKVIĆA: Došao kod tužioca bez advokata
Foto: Marina Lopičić

NALOŽENO MU DA ANGAŽUJE BRANIOCA

ODLOŽENO SASLUŠANJE MARINKA ROKVIĆA: Došao kod tužioca bez advokata

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pevač Marinko Rokvić pojavio se danas u prostorijama Trećeg osnovnog tužilaštva, gde je trebalo da bude saslušan zbog incidenta koji je pre nekoliko meseci izavao u garaži "Delta sitija", kada je nakon svađe oko parking mesta navodno udario Ivan Agbabu i njegovu suprugu.

Rokvić je danas, kako saznaje Kurir, došao u prostorije tužilaštva sa zahtevom da se saslušanje odloži jer nije stigao da angažuje branioca.

FEJSBUK I TVITER VS MARINKO ROKVIĆ: Ovo je moje mesto, parkirao sam tu...

Postupajući zamenik tužioca je potom odredio novi termin, a Rokvić je upozoren da na sledeće saslušanje mora pristupiti s braniocem.

OBRAČUN U TRŽNOM CENTRU: Marinko Rokvić devojci lupio šamar, momku RASCEPAO ARKADU zbog parkinga!

Podsetimo, policija je krajem januara podnela krivičnu proijavu protiv poznat folkera, pošto je u garaži "Delta sitija" nasrnuo na Ivana Agbabu i njegovu suprugu nakon svađe zbog parking mesta. Incident su navodno zabeležile i sigurnosne kamere u garaži, koje je policija zajedno sa ostalim prikupljenim dokazima predala tužilaštvu. (FOTO) EKSKLUZIVNO! KURIR SAZNAJE: Ovo je momak kog je Marinko Rokvić PRETUKAO zbog parking mesta!

Rokvić je ranije negirao krivicu da je udario Agbabu, tvrdeći da je čitav incident ostao u okvirima koškanja i gurkanja.

PEVAČ SILEDŽIJA: Marinko Rokvić izudarao ženu, a njenom dečku pocepao arkadu!

Krivična prijava protiv njega podneta je redovnim putem, a tužilaštvo je naložio da se obavi veštačenje snimka, čiji su rezultati nedavno pristigli.

I. Milićević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track