SVEDOČENJE UBICE DANAS JE UŽASNULO JAVNOST: Udarala sam flašom dok sva nisam bila krvava, ne sećam se noža i panja!
Foto: Sladjana Stojanović

KRAJ PROCESA

SVEDOČENJE UBICE DANAS JE UŽASNULO JAVNOST: Udarala sam flašom dok sva nisam bila krvava, ne sećam se noža i panja!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Biljana Jeftić (51) iz Stejanovaca kod Rume, koja je u februaru prošle godine brutalno ubila penzionisanu novinarku Jaroslavu Dugošiju Dobrenov (77) iz Novog Sada, rekla je na kraju suđenja da ne zna zašto je ubila Jaroslavu.

- Kad je Jaroslava došla kod mene, rekla sam joj da moram hitno do kupatila. Kad sam izlazila, ugledala sam punu flašu viskija. Nešto mi je tog trenutka kvrcnulo, uzela sam flašu i s leđa je udarila nekoliko puta po glavi. Ona je pala. Nastavila sam da je udaram svom snagom. Kad sam bila sigurna da je mrtva, pošto je krvi bilo svugde po meni, otišla sam u kupatilo, oprala se, a onda uzela njen novčanik i telefon. Zaključala sam vrata i ključ bacila u kontejner. Ne sećam se da li sam koristila nož i panj - rekla je Biljana u novosadskom Višem sudu.

Od 20 uboda, pokojna je zadobila smrtonosni ubod nožem u vrat, gde joj je presečena glavna arterija, kao i tri uboda nožem u grudni koš. Ostalih 16 uboda su po telu, neki su naneti nožem, a neki grlićem od staklene flaše i panjem.

Kurir / S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track