UHAPŠENI U RESTORANU DURMITOR PRED SUDOM: Petrović menjao prezime, Nestorović radi u bolnici
Foto: MUP

VIŠI SUD Šta su članovi klana pričali na saslušanju

UHAPŠENI U RESTORANU DURMITOR PRED SUDOM: Petrović menjao prezime, Nestorović radi u bolnici

Crna Hronika -

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana devetorici od ukupno 10 osumnjičenih pripadnika kriminalnog klana iz Crne Gore koji su u četvrtak uhapšeni u restoranu „Durmitor“ na Novom Beogradu.

Kako Kurir saznaje, pritvor nije određen jedino Nemanji Nestoroviću, kome je određena mera zabrane komuniciranja i sastajanja sa određenim osobama.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, neki su se branili ćutanjem, dok su pojedini osumnjičeni odlučili da iznesu odbranu i uglavnom su negirali krivično delo.

- Prilikom davanja iskaza uhapšeni mladići su izneli niz interesantnih informacija o sebi. Tako je Nemanja Nestorović izjavio da je zaposlen u Kliničkom centru Srbije, dok je utvrđeno da je Milan Petrović pre izvesnog vremena promenio ime. Naime, on se ranije prezivao Marojević. Takođe, uhapšeni Miloš Nilović zvani Runjo se nakon hapšenja žalio na zdravstvene probleme, pa ga je policija iz pritvora sprovela na VMA, odakle je ubrzo vraćen u pritvor - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Miloš Nilović Runjo, Aleksandar Jovanović, Milan Petrović, Ilija Zec, Mališa Vučić, Nemanja Božilović, Mitar Muratović, Marko Perović, Nemanja Nestorović i Zvonimir Kostić uhapšeni su 1. juna u policijskoj akciji na Novom Beogradu. Lisice na ruke stavljene su im čim su seli u restoran „Durmitor“. Kod njih su nađena dva pištolja, a Mitar Muratović je tvrdio da su pištolji njegovi i da ih je nosio jer se plašio za bezbednost.

Kurir/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja