Damjan nije seksualni manijak!

Suđenje manekenu

Damjan nije seksualni manijak!

Crna Hronika -
Sina ambasadora CG u Švajcarskoj, optuženog za silovanje i uriniranje po B. M. (35), juče branile dve bivše devojke

BEOGRAD - Kažu da je bio džentlmen!- Damjan je džentlmen, uvek mi je otvarao vrata, privlačio stolicu... Ima manire i osvojio me je na prvu loptu. Od septembra 2010. bili smo u vezi, sve do juna prošle godine, kad je uhapšen. Posle mesec dana zabavljanja počeli smo da imamo seksualne odnose i nikad mi nije tražio ništa neuobičajeno, niti je bio agresivan.Ovako je juče u Višem sudu u Beogradu, na suđenju manekenu Damjanu Peroviću (29), optuženom da je silovao B. M. (35) u junu 2011, svedočila njegova bivša devojka Jelena I. Osim nje, o Peroviću je govorila još jedna njegova bivša devojka, Tijana Ć.- Damjan je obrazovan, pametan, sportista. Bili smo u vezi godinu dana i ne verujem da je uradio ono za šta ga optužuju. Posle raskida ostali smo prijatelji, živeo je kod mene mesec dana dok je renovirao stan - rekla je Tijana Ć., a zatim se rasplakala.Nakon što se malo pribrala, Tijana je ispričala da je upoznala Damjanove roditelje.- Vodio me je 2010. godine u Podgoricu, čak smo on, njegov otac, moja majka i ja išli na večeru u Beogradu. Devojke su opsedale Damjana i dok smo bili u vezi. Mnoge su želele da budu na mom mestu - rekla je Tijana Ć.Na suđenju je svedočio i Damjanov prijatelj Aleksandar M., koji je rekao da je maneken 26. juna 2011. sa B. M. bio na njegovoj svadbi.- Bili su veoma prisni i ona ga je stalno ljubakala i grlila - rekao je Aleksandar M.Maneken, koji je inače sin ambasadora Crne Gore u Švajcarskoj, optužen je da je u junu prošle godine u stanu u Zemunu satima zverski silovao i mučio B. M. Devojka je izjavila da se Perović šest sati iživljavao nad njom, primoravao je da guta njegovu semenu tečnost, stavljao joj kesu na glavu i urinirao po njoj.

Perović je gradio uspešnu karijeru
Perović je gradio uspešnu karijeru

Seks s njim je kratko trajao- Damjan je trenirao karate i bio je uspešan u tome. Kad smo se viđali sredom, posle njegovog napornog treninga, on nije bio ni za šta, a ako bismo i imali seksualni odnos, kratko je trajao... - rekla je Jelena I.

Bio u „Lazi Lazareviću“Damjan Perović dospeo je u žižu javnosti 2005. godine, kad je pet dana proveo u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“, u koju ga je, navodno, prisilno smestio otac Ljubiša. Glavni razlog za to navodno je bilo to što se njegovom ocu nije svidelo to što je Damjanova devojka Srpkinja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track