(VIDEO) DOTERANA GOSPOĐA OPELJEŠILA RADNJU USRED BEOGRADA: Sve je izvela savršeno, ali joj je promakao jedan detalj!
Foto: Privatna Arhiva

POzavideli bi joj i pink panteri

(VIDEO) DOTERANA GOSPOĐA OPELJEŠILA RADNJU USRED BEOGRADA: Sve je izvela savršeno, ali joj je promakao jedan detalj!

Crna Hronika -

Nepoznata gospođa ukrala je u stilu pravog profesionalnog lopova "plejstejšn 4" video igricu iz prodavnice tehničke robe u Beograd, a da nije ni trepnula!

Kako pokazuje snimak s nadzorne kamere, do kojeg je došao Kurir, ova žena je najpre ušla u radnju i opušteno ćaskala s prodavcima, tobože s raspitujući za uređaje.

Radnici očigledno nijednog trenutka nisu posumnjali da je reč o lopovu, pa su je u jednom trenutku ostavili potpuno samu u prodajnom delu objekata.

foto: Privatna Arhiva

Za to vreme, ona se najpre osvrtala oko sebe, verovatno osmatrajući da li unutra imaju nadzorne kamere. Po svemu sudeći, na kraju je zaključila da nema kamere i krenula je u akciju.

S jedne police je skinula kutiju u kojoj bila video-igrica "plejstejšn 4", iznela je iz radnje i ostavila je na trotoaru, naslonjenu na zid objekta. Potom se vratila u prodavnicu i namestila drugu kutiju, na mesto gde stajala ona koju je ukrala.

U međuvremenu se vratio jedan prodavac, a žena je skroz opušteno nastavila da priča s njim, a on očigledno nije primetio ništa sumnjivo. Na kraju se čak i rukovao s njom, a ona je s osmehom izašla iz prodavnice i pokupila ukradeni uređaj koji je ostavila napolju.

POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK KRAĐE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track