MASAKRIRAO GA SA 22 UBODA NOŽEM: Iskreno se kajem što sam ubio oca
Foto: R.R.

ZAVRŠNICA SUĐENJA MARINKOVIĆU

MASAKRIRAO GA SA 22 UBODA NOŽEM: Iskreno se kajem što sam ubio oca

Crna Hronika -

On je tokom istrage rekao da je do krvoprolića došlo posle pijanke i svađe u kući

NIŠ - Aleksandru Marinkoviću (21) iz sela Glogovica kod Aleksinca preti 20 godina robije jer je 10. januara 2016. u porodičnoj kući u Glogovici kod Aleksinca sa 22 uboda nožem ubio oca Srđana (43).

Tužilac je juče na suđenju u Višem sudu u Nišu zatražio najstrožu kaznu.

- Veoma mi je žao i iskreno se kajem što sam to uradio - rekao je optuženi Aleksandar pred sudom. On je tokom istrage rekao da je do krvoprolića došlo posle pijanke i svađe u kući. Kasnije na sudu Aleksandar je dodao da ga je otac seksualno maltretirao primoravajući ga da mu „puši“ polni organ.

Aleksandrova majka Valentina sve vreme je plakala kad je čula kakva je kazna zaprećena njenom sinu. Prema njenom mišljenju, Aleksandar je na neki način bio primoran na to jer je i sama svojevremeno napustila bračnu zajednicu jer ju je Srđan maltretirao.

U istrazi i tokom suđenja je dokazano da je Aleksandar oca napao mučki, s leđa.

- Kada je Srđan pao, još 17 puta ga je ubadao u grudi. Sa 22 uboda nožem Aleksandar je ostavio oca u samrtnom ropcu, pripalio i popušio cigaretu, a potom, ne osvrćući se na čoveka na samrti, ne bilo kog čoveka, već oca koji mu je podario život, krenuo mirno u komšiluk - rekla je zastupnica javne tužbe u završnoj reči.

Presuda Marinkoviću biće izrečena 3. jula.

Kurir / R. R.

UŽASNO Aleksandar (20): Ubio sam tatu jer mi je gurao penis u usta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja