Najnovije vesti

NOVI KNEŽEVAC POSLE UBISTVA AKSENTIJA ILIJINA: Policija intezivno traga za ubicom, meštani zabrinuti
Foto: Saša Urošev

nerado govore

NOVI KNEŽEVAC POSLE UBISTVA AKSENTIJA ILIJINA: Policija intezivno traga za ubicom, meštani zabrinuti

Crna Hronika

NOVI KNEŽEVAC - Ko je hladnokrvno ubio Aksentija Ilijina (40) iz Banatskog Aranđelova, na pragu kuće u kojoj je sam živeo, još nije poznato.

 

Policija intenzivno radi na rešavanju ovog slučaja, a u cilju istrage ne saopštava nikakve detalje. Njegovo telo u sredu je pronašao jedan meštanin.

 

foto: Saša Urošev

On je nameravao da od Aksentija pozajmi kosačicu za travu. Na pragu kuće, koja se nalazi na ulazu u selo iz pravca Novog Kneževca, Aksentija je zatekao u lokvi krvi. Ubica je žrtvi pucao u glavu, stomak i ruku.

 

Iako je meštanin ostao pribran i odmah pozvao lekara, pomoći za Aksentija nije bilo. Preminuo je na putu za bolnicu. O ovoj temi stanovnici Banatskog Aranđelova nerado govore, naročito nakon saznanja da je sa još jednim Pljevljakom, koji je 2011. nađen mrtav u zatvoru u Spužu, bio osumnjičen za prevaru. Majku Duška i Darka Šarića oni su prevarili i uzeli 300.000 evra:

 

“Selo ne prestaje da bruji o Aksentijevom ubistvu. Znali smo da je nekoliko godina bio u Crnoj Gori, ali ne i čime se tamo bavio. Priča se da ga je u sredu ujutro ubica sačekao u dvorištu kuće, koju je nasledio od dede, hladnokrvno ubio, a onda utekao. Potom je naišao komšija po kosačicu. Očekujemo da policija što pre rasvetli ovaj slučaj. Nikome nije prijatno. Kako li je tek njegovoj majci, koja živi u susednoj ulici” u neverici, i krajnje nepoverljivo, pričali su meštani sa novinarima.

 

foto: Facebook

Policija je i u četvrtak bila na mestu zločina. Pomno se stražuju svi detalji.
Utisak je da su rešeni da što pre rasvetle ubistvo.

 

(Kurir.rs/S.U.)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...