POGINUO KOD OSTROGA: Preminuo Subotičanin posle pada sa litice
Foto: Nebojša Mandić

Nedeljko Tintor (64) iz Subotice stradao u Crnoj Gori

POGINUO KOD OSTROGA: Preminuo Subotičanin posle pada sa litice

Crna Hronika -

Nedeljko je sa suprugom i ćerkom pre nekoliko godina prešao iz Subotice da živi kod manastira Ostrog, a povremeno su dolazili kod sina Aleksandra (35) i njegove supruge u Suboticu

SUBOTICA - Nedeljko Tintor (64) iz Subotice poginuo je posle pada sa litice u blizini manastira Ostrog.

Teško povređenog Tintora pronašla je Gorska služba spasavanja Crne Gore, ali preminuo je u Kliničkom centru u Podgorici.

Nedeljko je sa suprugom i ćerkom pre nekoliko godina prešao iz Subotice da živi kod manastira Ostrog, a povremeno su dolazili kod sina Aleksandra (35) i njegove supruge u Suboticu.

- Saopštili su nam da je Nedeljko preminuo dok je pomagao u poljoprivrednim radovima u tom delu, na brdu nedaleko od manastira. Rekli su nam da je prevezen u bolnicu, ali da mu spasa nije bilo - kažu za Kurir najbliži Nedeljkovi srodnici.

Supruga njegovog sina Aleksandra kaže da su Nedeljko, njegova supruga i ćerka pre nešto više od mesec dana bili kod njih u gostima.

- Nedeljko je bio divan i brižan otac i roditelj, vredan i dobar čovek. Bio je poreklom iz mesta Raštena, nedaleko od Benkovca. Aleksandrova sestra se zamonašila, tamo živi, a druga je sestra preminula. Još nismo svesni da se dogodila tragedija.

Ne znamo kako će sve to podneti majka i sestra, koje žive nedaleko od manastira - kaže Aleksandrova supruga za Kurir.

Kurir.rs/N. H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track