UŽAS! BACIO SE POD VOZ: Mislio da je ubio dete koje je udario kolima!
Foto: Nemanja Pančić

SAMOUBISTVO MEŠTANINA LJUBIĆA

UŽAS! BACIO SE POD VOZ: Mislio da je ubio dete koje je udario kolima!

Crna Hronika -

Zoran Janković (40) oduzeo sebi život jer su ga navodno policajci u pritvoru slagali tvrdeći da će dečak (16) kog je udario kolima preminuti

KNIĆ - Zoran Janković (40) izvršio je samoubistvo preksinoć oko 20.30 časova u Kniću jer je mislio da maloletnik od 16 godina kog je slučajno udario kolima neće preživeti zbog teških povreda.

Nesrećni čovek je samoubistvo izvršio odmah po izlasku iz pritvora, a kako nezvanično saznajemo, informaciju da je tinejdžer životno ugrožen dobio je od policajaca u pritvoru. On je, navodno, preksinoć otišao do pruge i legao na šine, gde ga je pregazio voz koji saobraća na liniji Kragujevac-Kraljevo.

- Zoran se vraćao s posla i u selu Vučkovice slučajno udario dečaka koji je vozio bicikl. Dete je samo izletelo ispred njega i nije imao kada da ukoči. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, dete je prebačeno u bolnicu, a njega je policija privela i utvrdila da je u trenutku udesa imao alkohol u krvi - kažu komšije nastradalog Jankovića.

Prema seoskim pričama, u pritvoru je Zoranu rečeno da je dečak izuzetno teško povređen, da je životno ugrožen.

- On nije mogao da se nosi s tim, mnogo ga je grizla savest. Odmah po izlasku iz pritvora uputio se ka pruzi i položio glavu na šine - objašnjavaju poznanici pokojnog Zorana.

Navodno, mašinovođa je primetio nesrećnog čoveka i počeo da mu svira i koči, ali nije uspeo da se zaustavi na vreme.

- Jadan čovek, zatekao je jeziv prizor. Odmah je izašao iz voza, zvao policiju i lekare, ali Zoranu nije bilo pomoći. Preminuo je na mestu, samo zato što je dobio pogrešnu informaciju - kažu u Ljubiću.

O nastradalom sugrađaninu komšije imaju samo reči hvale.

- Bio je dobar i toliko ga je grizla savest zbog slučajne nesreće da je odlučio da se ubije. Inače, dete je u bolnici i nije životno ugroženo - dodaju naši sagovornici.

Ekipa Kurira juče do zaključenja broja nije uspela da dobije komentar iz bolnice u kojoj ležo povređeni dečak.

Mišljenje komšija

TO JE DIVNA PORODICA

Komšije s kojima je Kurir juče razgovarao nahvalile su porodicu Janković, koja osim Zorana ima još jednog sina, inače vojno lice.

- To su divna deca. Zoran je nedavno proslavio četrdeseti rođendan, ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju - rekle su komšije.

Kurir / Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track