Najnovije vesti

BRAČNA TRAGEDIJA U GERONTOLOŠKOM CENTRU U PANČEVU: Stevanovići zajedno otišli u smrt, ubio suprugu pa sebe
Foto: Nebojša Mandić

pOSLE 20 GODINA BORAVKA u apartmanu 208

BRAČNA TRAGEDIJA U GERONTOLOŠKOM CENTRU U PANČEVU: Stevanovići zajedno otišli u smrt, ubio suprugu pa sebe

Crna Hronika

PANČEVO - Bračni par Stepanović, Dragica i Toma, od jutros više nisu u Gerontološkom centru “Sunčana jesen” u Pančevu. Posle više od 20 godina boravka u apartmanu 208 ovi pozitivni i aktivni ljudi u smrt su otišli sa svoje terase.

Toma Stepanović je rođen 1933. a Dragica je šest godina mlađa. Kako saznajemo ubistvo pa samoubistvo su izvršeni iz pištolja za koji je Toma imao dozvolu. Pištolj je pronađen kod njega u ruci.

Ubistvo i samoubistvo izvršeno je na terasi njihove "kuće". Stepanovići su tu pronađeni tokom redovne jutarnje vizite jutros oko 7.45. Policija je obavila uviđaj, Tužilaštvo nije tražilo obdukciju i data je dozvola za sahranu.

- Imali su skladan brak. Kod nas su u apartmanu više od 20 godina. On je voleo da igra šah, ona je prelepo pevala, zajedno su se angažovali u ekološkoj sekciji. Jako nam je žao, svi smo potreseni ovim neočekivanim događajem, izjavio je direktor Gerontološkog centra Milisav Perunović.

Kako saznajemo Stepanovići su ostavili oproštajno pismo. Apartman uredan sa odvojenim belim čaršavima. Na vratima poruku osoblju da se ne uznemiri kada uđe u apartman.

- Potreseni smo. Bili su vrlo aktivni i pozitivni ljudi. U poslednje vreme imali su manje tegobe sa zdravljem ali su se uspešno lečili. Ništa nije nagoveštavalo da ćemo se ovako rastati. Sve izgleda isplanirano do detalja.

Bila je njihova lična odluka, kaže direktor Perunović.

(Kurir.rs/013info, Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kurir opsedaju 37 inspekcijskih timova, Poreska uprava ko Vučićeva vojska!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...