Najnovije vesti

NEKO MORA DA ODGOVARA: Maja je monstruma prijavila policiji jer je pretio da će ih zaklati, NIKO NIJE REAGOVAO!
Foto: Zorana Jeftić, Printskrin/Facebook

SESTRA UBIJENE TVRDI

NEKO MORA DA ODGOVARA: Maja je monstruma prijavila policiji jer je pretio da će ih zaklati, NIKO NIJE REAGOVAO!

Crna Hronika

Marku Nikoliću, koji je ubio suprugu i sina od 4 godine, u "Lazi Lazareviću" još prošle godine utvrđeno je da ima šest poremećaja ličnosti, tvrdi sestra ubijene Maje, Branislava Katanić!

Prema njenim rečima, Marko je od 2013. godine više puta pretio, što je prijavljeno policiji. Međutim, kako kaže, nije od nadležnih nije reagovao.

foto: Damir Dervišagić

"Detetu je pričao do poslednjeg dana da će zaklati njega, mamu i tetku", otkriva Branislava stravične detalje ove tragedije za Kurir.

Ona je sa sestrom platila prošle godine veštačenje u "Lazi Lazareviću", gde je ustanovljeno da ima čak 6 poremećaja ličnosti.

foto: Printscreeen Facebook

"Preporuka ove ustanove je bila da on ne sme odjednom da provodi više od šest sati sa detetom i zajedno sa izveštajem o poremećaju su obavestili Centar za socijalni rad, ali su oni to ignorisali", navodi sestra ubijene Maje.

Podsetimo, muž je viđao dete i predavao ga u kontrolisanim uslovima Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je doneo onesvešćenog, a Maja je potrčala da spase dete.

foto: Damir Dervišagić

U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobegne. Međutim, posle dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

Jednoj radnici je odsekao prst, a drugom je isekao lice, posle čega je uhapšen.

(Kurir.rs/J.R.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tuga i bol u Majinom domu, sestra u neverici

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...