STRAHOVALA ZA DETE, A SUD JE KAZNIO: Maja se plašila da monstrum viđa sina, pa digla kredit da državi plati 600.000 dinara!
Foto: Printscreeen Facebook

NIJE HTELA DA VIĐA NASILNIKA

STRAHOVALA ZA DETE, A SUD JE KAZNIO: Maja se plašila da monstrum viđa sina, pa digla kredit da državi plati 600.000 dinara!

Crna Hronika -

Sestra zverski ubijene žene istakla je juče da je, bez obzira na to što je bila žrtva nasilja, upravo nesrećna Maja morala da plati kaznu jer tokom 2015. godine nije dozvoljavala Nikoliću da vidi dete, iako je Centar za socijalni rad to dozvolio.

- Maja je dete htela da skloni od monstruma jer je primetila promene u njegovom ponašanju.

On je detetu svašta pričao i mali je dolazio neraspoložen i besan, videlo se i da mu nije davao da spava. Odlučila je da mu ne daje dete, i zato je sud doneo odluku da mora da plati kaznu od 600.000 dinara, dok s druge strane Nikolića niko nije kažnjavao za to što ni dinara alimentacije nije dao - ispričala je žrtvina sestra.

foto: Zorana Jevtić

Monstrum, međutim, nije imao nameru da se pomiri s tim da neće viđati dete, pa je posegao za svim zakonskim regulativama koje su u tom trenutku bile u njegovu korist. Tako je protiv nje podneo tužbu, koja je, prema sestrinim rečima, okončana izvršnom presudom.

- Sestra je morala da podigne kredit da bi tu kaznu otplatila kako bi izbegla zatvor. Kreditnu obavezu nije okončala jer ju je smrt pretekla - plačući je kazala nesrećna žena.

foto: Damir Dervišagić

Krvavi pir počeo na groblju

Policija je, kako saznajemo, došla do saznanja da je monstrum Marko Nikolić započeo krvavi pir na Banjici, i to na lokalnom groblju, gde se pretpostavlja da je najpre odveo sina. Sumnja se da je upravo na tom mestu pokušao da zadavi svog sina.

- Iz zasad još uvek nepoznatih razloga on je dete najpre gušio rukama na banjičkom groblju i kad je pomislio da je dete mrtvo, krenuo je ka Centru za socijalni rad u Rakovici.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, mališan je verovatno bio u nesvesti i tako poluživog bacio ga je majci pred noge. Nesrećnom mališanu tada su naprsle lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo - objasnio je naš izvor i dodao da je, prema prvim informacijama, ubijena žena imala preko 50 uboda nožem po celom telu.

Prema njegovim rečima, Nikolić je probleme pravio i zaposlenima u Centru za socijalni rad, a neki od njih su ga i prijavljivali.

Kurir / E.K.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Potresna ispovest sestre ubijene Maje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track