STIGLI JEZIVI REZULTATI OBDUKCIJE: Utvrđeno kako su ubijeni Maja (38) i Mihailo (4)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

STIGLI JEZIVI REZULTATI OBDUKCIJE: Utvrđeno kako su ubijeni Maja (38) i Mihailo (4)

Crna Hronika -

Institut za sudsku medicinu završio je obdukciju tela Maje Đorđević (38) i njenog sina Mihaila (4), koje je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio Marko Nikolić (43), otac deteta.

Mihailo je umro usled davljenja, a po Maju je bio koban ubod nožem u vrat.

Obdukcija je pokazala da je smrt malog Mihaila nastupila ipak usled davljenja, odnosno istezanja vrata, a ne prilikom udarca u zemlju kada ga je otac monstrum bacio o pod.

foto: Damir Dervišagić

Naš izvor sa Instituta navodi i da se još ne može reći da li je Nikolić otrovao dete sa nečim, s obzirom na to da je mali Mihailo u Centar za socijalni rad donesen u polusvesnom stanju i sa penom koja mu je šikljala iz usta, već da će to pokazati toksikološke analize koje se mogu čekati i do tri nedelje.

- Obdukcija je završena i sve upućuje na to da je dete umrlo usled davljenja, ali će se završne reči dati tek kada stiglu rezultati toksikološke analize - kaže naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

On navodi da je za Maju bio koban ubod nožem u vrat. Napominje da kao obducent nikad gadniju sliku tela nije video:

- Majka ima više od desetak uboda. Kobna je bila rana na vratu, a po telu je ima i dosta plićih uboda.

foto: Printscreeen Facebook

Marko Nikolić i Maja Đorđević nisu bilu u braku, već tri godine u vezi sve dok 2012. godine nisu dobili sina Mihaila. Tada se njihova veza pretvorila u pakao zbog Nikolićevog nasilničkog ponašanja, zbog čega je juče u sudu trebalo da se održi glavni pretres.

Nikolić je imao pravo da viđa dete svake srede bez bilo čijeg nadzora. Uzimao ga je ujutru u vrtić i vraćao poslepodne u Centar za socijalni rad.

I u sredu je, da podsetimo, doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, u Centar za socijalni rad da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.

(Kurir.rs/Telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Potresna ispovest sestre ubijene Maje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track