Najnovije vesti

TRAGEDIJA ZBOG KOJE PLAČE SRBIJA: Mlada nije došla kumi na sahranu jer je trudna
Foto: Privatna Arhiva

TUGA DO NEBA

TRAGEDIJA ZBOG KOJE PLAČE SRBIJA: Mlada nije došla kumi na sahranu jer je trudna

Crna Hronika

Klementina Virag, koju je nekoliko sati pre pogibije venčala Marina Petkuc, uskoro treba da se porodi

 

TORAK - Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina, koja je poginula kod Bačkog Gradišta na povratku s venčanja na kom je bila kuma, sahranjena je juče na groblju u Begejcu kod Toraka. Poslednjem ispraćaju nije mogla da prisustvuje mlada i njena kuma Klementina Virag zbog poodmakle trudnoće.


U teškoj saobraćajnoj nesreći u noći između subote i nedelje pored Marine poginuo je i Marinjel Vukovan (49), ujak mlade, dok je još šest osoba, među kojima troje dece, povređeno kad su se sudarila dva automobila kojima su se svatovi vraćali s venčanja.


Gde je tu pravda


- Tuga da ne može biti veća. Marina i Klementina su bile nerazdvojne drugarice. Kada je Klementina zatrudnela, odmah je rekla Marini da želi da joj bude kuma. Ali ovo je nepravda, samo što se Marina potpisala kao kuma, nakon nekoliko sati je stradala. Pa gde je tu pravda kad je bila pravi anđeo za sve nas - kaže jedna od Marininih drugarica.


Mirko Stjepanović, Marinin zet, kaže da porodica ne može da prihvati da je više nema.

- Otac je saopštio ćerki Klementini, u dogovoru s porodicom i lekarima, s obzirom na poodmaklu trudnoću, da je izgubila kumu Marinu i ujaka. Prvi dan joj nisu govorili, ali više nisu mogli da kriju. Njoj nisu dali da dođe na sahranu, a i mi smo se složili, jer je teško podnela vest da ih je izgubila. Marina je inače išla u osnovnu školu sa mladoženjom i ona je upoznala Klementinu s njim - kaže Stjepanović, dodajući da porodicu boli što su neki mediji objavili da je njihova Marina bila u vezi s mladoženjinim kumom Davorom Vesićem.


Vozio pijan


- Ne znam odakle im to. Oni su se upoznali tog dana na svadbi. Marinin otac je umro, mislim kad je ona imala tri godine, ima majku, koja živi u Krnjevi, i sestre. Stalno je bila kod nas i kod druge sestre. Zlatno dete - dodaje Marinin zet.


Za nesreću na putu Temerin - Bačko Gradište navodno je kriv mladin ujak Marinjel, koji je vozio pijan i svojim kolima udario bočno u drugi automobil sa svatovima, pa su oba vozila sletela s puta i isprevrtala se. Među teško povređenim putnicima je i Klementinin brat Kristijan (18).


Kurir / S. S.

 

Foto: Privatna arhiva

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ekskluzivno: Kurir TV sa radnicima Goše! "Idemo do kraja"!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...