ĆERKA DARKA KOVAČEVIĆA IMALA TEŽAK UDES: Vozila pod uticajem alkohola, izmereno joj 0,75 promila u krvi!?
Foto: Privatna Arhiva

PORODIČNA DRAMA BIVŠEG FUDBALERA CRVENE ZVEZDE

ĆERKA DARKA KOVAČEVIĆA IMALA TEŽAK UDES: Vozila pod uticajem alkohola, izmereno joj 0,75 promila u krvi!?

Crna Hronika -

Stela Kovačević (21), prema tvrdnjama grčkih medija, izgubila je kontrolu nad „rendž roverom“ i udarila u drugi automobil. Povređene četiri osobe

foto: Privatna Arhiva

ATINA - Ćerka bivšeg fudbalskog reprezentativca Darka Kovačevića - koji sada radi kao sportski direktor fudbalskog kluba Olimpijakos - Stela (21), 9. jula u Atini je u alkoholisanom stanju „rendž roverom“ imala tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj su, prema pisanju grčkih medija, povređene četiri osobe.

Kako se navodi, ćerka bivšeg igrača Crvene zvezde u krvi je imala 0,75 promila alkohola. Nesreća se dogodila u predgrađu, u blizini jednog noćnog kluba iz kog se društvo u džipu vraćalo iz provoda.

foto: Privatna Arhiva

Popela se na ivičnjak

- Stela je bila za volanom, pored nje drugarica, a iza je bio moj sin sa još jednim drugom. Imao sam prilike da vidim policijski zapisnik u kom piše da je ona vozila pod uticajem alkohola, izmereno joj je 0,75 promila u krvi. Moj sin Aleksandro mi je rekao da je Stela vozila velikom brzinom i da je zbog toga odjednom izgubila kontrolu nad kolima, popela se na ivičnjak, a zatim udarila u drugi auto u kom je bila žena - ispričao je za grčki Espreso otac Aleksandra Vasilijua. On je izjavio i da zbog svega što se dogodilo razmišlja o tome da i sam podnese tužbu protiv Stele Kovačević.

Prema informacijama koje mediji prenose, Stela je prošla bez ogrebotina, dok je troje njenih prijatelja zadobilo lakše povrede. Teže je povređena navodno žena iz drugog automobila u koji se ćerka fudbalera zakucala.

foto: Privatna Arhiva

Darko platio lečenje

- Žena iz drugog automobila operisana je u privatnoj bolnici, a to je platila porodica bivšeg fudbalera - navode oni.

Prednja strana džipa potpuno je uništena, a na fotografijama s mesta nesreće vidi se i krvav vazdušni jastuk automobila u koji je jedinica Darka Kovačevića udarila.

foto: Privatna Arhiva

DRUGA STRANA Supruga Darka Kovačevića za Kurir

HOĆE DA NAS REKETIRAJU!

Danijela Kovačević, supruga proslavljenog fudbalera, ogorčena je na pisanje grčkih medija i izjave koje su mladići iz džipa dali s ciljem da Darku, kako tvrdi, „izvuku novac“. Ona za Kurir kaže da njena ćerka Stela nije bila pijana i da niko u nesreći nije teže povređen. Stelina majka tvrdi i da su mladići lagali jer su „željni medijske popularnosti i profita“.

- Stela je upravljala svojim „rendž roverom“. Povezla je i dvojicu drugara koji nisu imali prevoz do kuće. Izgubila je kontrolu nad vozilom i zakačila bankinu, pa udarila u drugo vozilo kojim je upravljala žena. Ona nije povređena i osim straha nije pretrpela nikakve posledice. U stalnom je kontaktu sa nama. Važno je naglasiti da Stela nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično i potvrdila - tvrdi Stelina majka.

Kurir / J. Spasić - S. Urošev

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li će Tužilaštvo istražiti Vučićevu ulogu u paljenju američke ambasade?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track