IZREŠETAO POZNANIKA JER NIJE MOGAO DA MU VRATI DUG?! Ubica iz Smedereva preminuo u Urgentnom centru!

Drama

IZREŠETAO POZNANIKA JER NIJE MOGAO DA MU VRATI DUG?! Ubica iz Smedereva preminuo u Urgentnom centru!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Tanasije Toza Atanacković (62), koji je u subotu u Smederevu pucao u poznanika Nenada Jelića (48) a zatim sebi u usta, preminuo je juče u Urgentnom centru u Beogradu.

Lekari se još bore za život Jelića, koji ima višestruke ustrelne rane. Pravi motiv jezivog zločina i dalje nije poznat, ali se spekuliše da bi mogao biti novac koji je navodno Atanacković pozajmio od Jelića.

- Bilo je jezivo, krv na sve strane. Ne znam šta je Tozu nateralo na ovako nešto. Obojica imaju porodice. Bili su u inostranstvu. Znam da je Toza bio osuđivan i da je imao zabranu ulaska u zemlje EU. Ona mu je istekla ove godine i, koliko znam, planirao je da ide preko granice - priča za Kurir jedan od poznanika.

On dodaje da mu nije jasno iz kog razloga Jelić nije odgovorio na napad.

- Poznato je da Jelić uvek ima kod sebe pištolj sa metkom u cevi, čudno mi je da nije reagovao. Možda su se dogovorili da se sretnu. Toza je, kako sam čuo, došao svojim „pasatom“. Jelić je najverovatnije došao „ševroletom“ kabriolet - kaže naš sagovornik i dodaje da je Jelić radio u Švajcarskoj i da su pored „ševroleta“ pronađeni razbijeni mobilni i cigarete.

Prema njegovim rečima, Atanacković je voleo da se kocka i to ga je koštalo dva braka.

- Ima izuzetnu decu, sina i dve ćerke. Voleo je kocku, priča se da je pozajmio novac od Jele i da verovatno nije imao da mu vrati. Možda je tu bilo i kamate, a s Jelom niko nije smeo da se igra. On je već odgovarao za dvostruko ubistvo. Ko zna, možda je Toza sve ovo uradio iz straha - pretpostavlja ovaj Smederevac.

Nekoliko sati pre pucnjave, Atanacković je najavio zločin na Fejsbuku porukom: „Ostajte mi svi živo i zdravo, meni je došlo vreme! Sve vas volim, ćao.“

J. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Sestra ubijene Maje Đorđević: Ubica bez maksimalne kazne?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track