TRI GODINE OD UBISTVA LUKE JOVANOVIĆA: Policija nije sposobna da nađe kantrimen!
Foto: Aleksandar Jovanović

BRANKOV MOST

TRI GODINE OD UBISTVA LUKE JOVANOVIĆA: Policija nije sposobna da nađe kantrimen!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Marko Milićev (39), koji je pre tačno tri godine „kantrimenom“ na Brankovom mostu udario u Luku Jovanovića (21), nakon dve trećine odležane kazne može da traži uslovni dopust, što znači da bi uskoro mogao da bude na slobodi.

Milićev je osuđen na četiri i po godine zatvora, a u pritvoru je od septembra 2014. godine. Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke, kaže da ga ne bi čudilo da se Milićev nađe na slobodi, ali i da on nikad ništa lično nije imao protiv njega.

- I dalje mislim da je on najodgovorniji. Svojom tragedijom želeo sam da ukažem na problem bekstva vozača nakon saobraćajne nesreće i na povećanje kazne kako se to ne bi dešavalo, ali u tome, nažalost, nisam uspeo. I dalje vozači beže, jer ispada da im je bolje da pobegnu nego da se možda na licu mesta ustanovi još neki saobraćajni prekršaj. To je problem, inače svakome od vozača može da se desi nesreća na putu - kaže Jovanović.

On dodaje da još uvek ne može da shvati da policija dosad nije bila u stanju da pronađe „kantrimen“.

- Svakog dana slušam o hapšenju, o velikim policijskim akcijama, a s druge strane, ni posle tri godine „kantrimen“ nije pronađen. Ukoliko je rastavljen i to može da se dokaže, neka to dokažu. Jednostavno sumnjam da uopšte postoji namera da se taj automobil pronađe - kaže sagovornik Kurira.

Kurir / J. R.

Foto: Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track