NOVI DETALJI HAPŠENJA MAJKE LUKE BOJOVIĆA: Pronađena u automobilu sa snimcima kuće Ratka Koljenšića?!
Foto: Nemanja Pančić, Profimedia

NOVI DETALJI HAPŠENJA MAJKE LUKE BOJOVIĆA: Pronađena u automobilu sa snimcima kuće Ratka Koljenšića?!

Crna Hronika -

Anđelka Bojović (66), majka Luke i pokojnog Nikole Bojovića i njihov brat od strica Matija Bojović (35) uhapšeni su sinoć u Nikšiću zbog sumnje da su pripremali likvidaciju Nikšićanina Ratka Koljenšića.

Navodno, u blizini Koljenšićeve kuće u naselju Kličevo primećen je automobil „panda“ beogradskih tablica u kojem su bile dve osobe.

Policija je odmah krenula u potragu i pronašla vozilo u kojem su bili Anđelka i Matija Bojović. U automobilu je pronađen i fotoaparat sa snimcima Koljenšićeve kuće, piče crnogorska Pobjeda.

Osumnjičeni su privedeni u Centar bezbednosti Nikšić na saslušanje, ali pred inspektorima nisu hteli ništa da kažu. Nakon privođenja Bojovića, policija je pretresla Matijinu kuću u Nikšiću gde je pronašla 20 metaka, kutiju od ručne bombe i dve radio veze.

Istražitelji veruju da su majka i sinovac pripremali ubistvo Koljenšića, koji je u decembru prošle godine izašao iz pritvora i od tada je bio pod stalnim policijskim nadzorom zbog informacije iz bezbednosnih službi da mu preti opasnost.

Ratko Koljenšić je bio u pritvoru sa Slobodanom Šaranovićem od kraja jula 2013. godine zbog sumnje da je organizovao ubistva Nikole Bojovića u Beogradu 29. aprila te godine i Miloša Vidakovića.

Slobodan Šaranović

Šaranović je ubijen 11. marta ove godine ispred svoje kuće u naselju Dubovica. Ubice su iz BMW-a iz dva oružja ispalile skoro 30 metaka u njega.

(Kurir.rs/Agencije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track